Снимки: Reuters
fallback

Всички фенове на Куентин Тарантино знаят, че през живота си ще гледат само десет негови филма. Режисьорът винаги е казвал, че след 10-тата си лента ще дойде времето да се пенсионира. А съвсем скоро на екран ще излезе 9-я шедьовър на Тарантино - "Имало едно време в Холивуд". Краят на режисьорската му кариера е близо, но какво ще прави творецът след това?

"Виждам се как пиша книги за кино или режисирам пиеси за театър. Ще продължавам да бъда активен. Мисля, че дадох всичко, което можех на филмите“, споделя Тарантино в интервю пред G2 Australia.

По всичко личи, че той ще трябва да изпълни и задълженията си като продуцент на няколко ленти, които ще излязат през следващите години, сред които Star Trek и продължение на "Джанго“.

Но в своето интервю Тарантино загатва, че "Имало едно време в Холивуд“ може и да е последният му филм. Той е категоричен, че е стигнал "края на пътя“:

"Ако публиката приеме този филм добре, може би няма да направя десети. Може би ще спра още сега. Може и да приключа докато съм по-напред. Ще видим", загадъчно обяви легендата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Алекс

преди 4 години

От "Криминале" нататък всичките му филми са ми в evergreen листата. Нямам толкова филми от никой друг режисьор. Евала за страхотната продукция, а пък на който не му харесва не е длъжен да гледа - "всеки с вкуса си - казало кучето..."

6

Иванов

преди 4 години

Единствено гадни *** ми харесва като история, но и тя е едно тежко подмазване на евреите. Много му се искаше на Тарантино да спечели Оскар и затова така.

5

Анонимен

преди 4 години

до 3 - гледай си там за супер-героите, древногрътски богове живеещи в америка и как америка спасява Вселената ! И всичко това без кръв и жестокости !

fallback