7

Алекс

преди 4 години

От "Криминале" нататък всичките му филми са ми в evergreen листата. Нямам толкова филми от никой друг режисьор. Евала за страхотната продукция, а пък на който не му харесва не е длъжен да гледа - "всеки с вкуса си - казало кучето..."

6

Иванов

преди 4 години

Единствено гадни *** ми харесва като история, но и тя е едно тежко подмазване на евреите. Много му се искаше на Тарантино да спечели Оскар и затова така.

5

Анонимен

преди 4 години

до 3 - гледай си там за супер-героите, древногрътски богове живеещи в америка и как америка спасява Вселената ! И всичко това без кръв и жестокости !

4

недко

преди 4 години

вие го изкарахте по зъл и от стивън кинг и наи бруталните филми в ужаса//тои е добър в диалога ,монолога комуникацията в филмите му,много добър Режисьор и артист

3

Анонимен

преди 4 години

Преди да са наскачали да го хвалят каква "икона", колко бил "велик" и т.н.; нека да кажа, че според мен ако живеехме в нормални времена този човечец би бил в подходящо лечебно заведение.Патологичната му жестокост в неговите "филми" ме отблъсква. Просто се изчерпа и не може да намери сюжет където да показва оригинални методи за убийства, мъчения и ужаси.

2

Анонимен

преди 4 години

След това ще си лекува наркозависимостта, както всички други в киноиндустрията...

1

Анонимен

преди 4 години

Ако не си намери евтин боксьор да му оправи прогенията, чвно ще трябва да му събираме пари за пенсия.