Снимка: архив, Reuters
fallback

Актьорът Идрис Елба, за когото се заговори, че ще се превъплъти в ролята на Джеймс Бонд, подхрани тези слухове в Тwitter, предаде Франс прес.

В туит той намигна на легендарния агент 007 на Нейно Величество: "Името ми е Елба. Идрис Елба", написа актьорът, заимствайки култовата реплика на Бонд, предава БТА.

Британският екранен любимец, чиито баща е от Сиера Леоне, а майка му от Гана, често се споменава с едно бъдещо чернокожо превъплъщение на култовия агент.

През 2015 година един от Бонд-актьорите, Пиърс Броснан, пръв спомена, че ролята трябва да бъде поверена и на някой известен чернокож актьор.

"Идрис Елба разполага с всичко необходимо, довери Броснан. - Той има невероятна физика, чар и присъствие!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 5 години

А според слухове от холиууд , следващия, който играе ролята на А.Хитлер, във филм за 2- световна война ,ще бъде актъор от Индия със родители :баща африканец , майка корейка . Това е с цел, по-голяма историческа автентичност ! Очакваме и в ролята на Калигула (нов сериал по НВО) да е талантлив ескимоски артист !Много се надяваме , да видим и южноамерикански индианец в ролята на крал Лир , по Шекспир !

61

Анонимен

преди 5 години

ninaНикой няма нищо против актьора. Само това, че героят има съответен имидж, изграждан от 56 години в киното, 24 филма и не е редно да бъде заменян. Сложиха д-р Уотсън да се играе от азиятка. Не е интересно, всичко се промени. Човек, израснал със съответните образи има право да ги защитава.

60

Анонимен

преди 5 години

да кажем че това някак си ще се преживее, ама нали се сещате че след чернилкат аиде ред на първи джендърски Джеймс Бонд

fallback