62

Анонимен

преди 5 години

А според слухове от холиууд , следващия, който играе ролята на А.Хитлер, във филм за 2- световна война ,ще бъде актъор от Индия със родители :баща африканец , майка корейка . Това е с цел, по-голяма историческа автентичност ! Очакваме и в ролята на Калигула (нов сериал по НВО) да е талантлив ескимоски артист !Много се надяваме , да видим и южноамерикански индианец в ролята на крал Лир , по Шекспир !

61

Анонимен

преди 5 години

ninaНикой няма нищо против актьора. Само това, че героят има съответен имидж, изграждан от 56 години в киното, 24 филма и не е редно да бъде заменян. Сложиха д-р Уотсън да се играе от азиятка. Не е интересно, всичко се промени. Човек, израснал със съответните образи има право да ги защитава.

60

Анонимен

преди 5 години

да кажем че това някак си ще се преживее, ама нали се сещате че след чернилкат аиде ред на първи джендърски Джеймс Бонд

59

Оня

преди 5 години

до До Оняне съм расист :) това трябва да ти е достатъчно...

58

Анонимен

преди 5 години

Джеймс Бонд трябва да е тъмнокожа жена - веган от азиатски родители и да е с явно изразени, мега-поли-сексуални предпочитания! И не трябва да убива хора, а да им съчувства и разбира! В новия филм ще се бори за приемането на истанбулската конвенция посредством парад, в който се залива с изкуствена кръв в знак на протест! Милен Цветков разкри, че част от филма ще се снима и в неговото студио.... Гардероб - висша мода 2020!

57

nina

преди 5 години

Идрис Елба е толкова добър актьор,че еднакво добре може да изиграе и положителен и отрицателен герой,след дензъл Уошингтън ми е един от любимите цветнокожи актьори.Разбира се,че може спокойно да изиграе Бонд,детектив,ако ще и човекоядец.Не се съмнявамн,че ще го направи брилянтно.Талантът няма нищо общо с цвета на кожата.Не разбирам какъв е този вой,при все че и сигурно повече от половината коментиращи не сте гледали актьора в нито един филм.

56

нищо лично

преди 5 години

Симпатяга е,но не е за тази роля!

55

Додо

преди 5 години

Крайно време е Джеймс Бонд да бъде изигран от трансджендър актьор/актриса с цвят на кожата различен от бял!! Само така ще се докаже, че режисьори и сенаристи на филма не са расисти! Ако може и любовните истории на този Джеймс Бонд да бъдат с друг трансджендер, който по рождение е бил диагонално противоположен пол на този, който е бил Джеймс Бонд при раждането си. И да, отново да бъде кафяв! Само така ще възтържествува истинския мултикултурализъм!

54

Анонимен

преди 5 години

Дано да се навие да изиграе и Хитлер в следващия исторически филм.

53

Анонимен

преди 5 години

Остана да направят черен Батман с бял костюм (да си личи разликата).

52

Дзъ

преди 5 години

Писна ми от филми с небели

51

Страхотен

преди 5 години

Актьора е е страхотен! Българите всеки ден показваме що за хора сме. За това и в чужбина ни гледат като бели роби. Озлобен и *** народ (не всички) за щастие. Друга действителност няма. Вечно външният вид за нас определя кой какъв е. Ами наслаждавайте се тогава на живота и си злобейте.

50

моите уважения

преди 5 години

До аз-ътУпи Голдбърг в ролята на Снежанка е блестяща идея!:)

49

Анонимен

преди 5 години

Тъмнокож и тук натрапиха, остава да го направят скопен ***, със сменен пол и всичко ще им е точно според атлантическите ценности.

48

МакКонар

преди 5 години

Харесвам актьора, The Wire е един от любимите ми сериали, но това да е новият Бонд е нелепо. Само и само да се правим на интересни и модерни.

47

Анонимен

преди 5 години

Подигравка беше мускоривият Орфей. Бонд да им го играе, който си изберат.. Как не са се сетили Спартак да окепазят :-)

46

Буркобонд

преди 5 години

Ако се направи филм за Тръмп главната роля трябва да се изиграе от Барак Обама. Само не знам как ще докарат прическата тип "тинейджърка от 70-те".

45

1

преди 5 години

Хамериканците изпратили на мисия в Урал най-добрия си агент.Призимил се той, облечен с опърпата ватенка,със стар каскет и тръгнал към целта.На първата къща една старица го поздравила "Здравей, хамериканецо!"."Как ме позна?"попитал стреснато той."Ми нали си ми черничък!"

44

7

преди 5 години

Трябва да е тъмнокож трансджендър мюсулманин новия Бонд.....

43

до Оня

преди 5 години

Тъn и упоритПолицай ли си?