Снимка: Форум филм
fallback

Компанията "Дисни" оповести, че "Междузвездни войни: Последните джедаи" - осмият филм от космическата сага, е събрал 45 милиона долара приходи от прожекции през нощта на 14 срещу 15 декември, предаде Асошиейтед прес.

Това са вторите най-големи приходи от предварителни нощни прожекции след 57-те милиона долара приходи, събрани от "Междузвездни войни: Силата се пробужда", с който през 2015 г. бе сложено началото на тази нова трилогия, пише БТА.

Oще по темата

Очаква се "Последните джедаи" да донесе около 200 милиона долара приходи от прожекции през идния уикенд. Това ще го нареди на четвърто място сред филмите, събрали най-големи приходи през дебютния си уикенд по екраните. Филмът ще бъде прожектиран в 4232 киносалона в Северна Америка.

Райън Джонсън е сценарист и режисьор на "Последните джедаи", който е с участието на Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега и Адам Драйвър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ивайло

преди 6 години

До Динко Изкуството не се определя от годината а от това дали е посредствено или голямо.И не става въпрос само за кино а по принцип за всички изкуства.Но Холивуд е експлотационна машина.Ето един хубав (въпреки неизбежните клишета) филм като ''Завръщане в Бъдещето'' и него щяха да съсипят ако не беше заболяването на Майкъл джей Фокс.Естествено не се радвам заради това че човека е болен.Или у нас с идеята за продължение на ''Оркестър без име'' въпрекир че е трябвало да е по Стратиев ...

13

Динко

преди 6 години

Филмът се оказа повече от добър!На българският зрител няма да се хареса категорично,поради ред обективни причини!Все пак света се развива ,но някои хора си мислят,че е 1977г.

12

слаба ракия

преди 6 години

Не го догледах!

fallback