14

Ивайло

преди 6 години

До Динко Изкуството не се определя от годината а от това дали е посредствено или голямо.И не става въпрос само за кино а по принцип за всички изкуства.Но Холивуд е експлотационна машина.Ето един хубав (въпреки неизбежните клишета) филм като ''Завръщане в Бъдещето'' и него щяха да съсипят ако не беше заболяването на Майкъл джей Фокс.Естествено не се радвам заради това че човека е болен.Или у нас с идеята за продължение на ''Оркестър без име'' въпрекир че е трябвало да е по Стратиев ...

13

Динко

преди 6 години

Филмът се оказа повече от добър!На българският зрител няма да се хареса категорично,поради ред обективни причини!Все пак света се развива ,но някои хора си мислят,че е 1977г.

12

слаба ракия

преди 6 години

Не го догледах!

11

Жеката

преди 6 години

45млн ми се струват мналко, заначи са го гледали 2-3 млн души, което е нущо при условие че само в щатите са 300млн

10

МДА

преди 6 години

До АнонименИма цяла вселена на тази тематика :) със хронология и тн. Всеки голям фен знае от къде може да се почерпи такава информация. предлагам Ви уукипедия (wookieepedia) (умишлено е така кръстена по обясними причини).

9

Анонимен

преди 6 години

Някой ако знае - от къде се появяват шефовете на "тъмната страна" - преди Императора а сега Споук? В смисъл къде се обучават и прочие? За джедайте видяхме вече ама за ситите - нъцки.

8

Анонимен

преди 6 години

До 2 "Е щом джедайте са последните значи поне няма да се измъчват да правят нови филми от "сериала"."Ами, надявайте се! Вече (преди около месец) обявиха, че се подготвят следващите 3 серии, обявиха сценариста, режисиора и прочие. Както и обявиха, че "действието ще се развива в други, не изследвани части на Галактиката" - каквото и да значи това!

7

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДИШНАТА СЕРИЯ БЕШЕ ПЪЛНА СКРЪБ - ДЕДО ХАН СОЛО И БАБА ЛИЯ СИ ПРИПОМНЯТ МЛАДОСТТА ХАХАХА НАПРАВО НАДМИНАХА СОЦ ИДИЛИЯТА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ

6

БРАВО

преди 6 години

Тази серия на Междузвездни Войни ще вземе Оскар в раздел Анимационни Филми .Както и другите преди нея , без Оригиналната Трилогия - не може да и стъпят на малкия пръст .

5

Анонимен

преди 6 години

Всичко е наред с филма, но можеха от уважение към Россия, и за популяризирането на филма в най-великата страна на света, да вкючат някои любими персонаж, като вместо Чубака - Чебурашка, Лорд Вейдър с Володя из КГБ или учителя Йода с някой полуръст от Кремъл! Все говорим да се мисли, когато трябва да се изкачваме нагоре в вох оффис класациите!

4

митето

преди 6 години

Звездни войни.Не междузвездни.

3

Анонимен

преди 6 години

Спрете да ни занимавате с тая простотия. Оляхте се вече.

2

От маалата

преди 6 години

Последното джедай ногу убав. Само не разбира един нещо. Къде отиват сичкото това метал дето от тези корабите? Защото те са като град. Пада там на някаква планета и това е. Няка си зиян става.

1

Чубака

преди 6 години

Хан Соло жив ли е?