Снимка: Happy facts
fallback

Напоследък артистите доста често се обръщат към известните образи на Дисни, като ги разиграват в различен контекст, включително и такъв, изваден от нашата реалност.

Обикновено сме свикнали да виждаме образите на тези принцеси в трудностите, които те преодоляват, и в крайна сметка се събират със своя любим.

Какво обаче се случва след това? Историята мълчи, тя свършва със сватбата и след това предполагаме, че героите са заживели щастливи до края на дните си.

Това е и причината художникът Исая Стивънс да прави интересен опит, като си представи някои от най-известните принцеси на Дисни вече когато са станали майки или като бременни жени.

С какви трудности ще се сблъскат те след края на щастливата сватба и началото на брачния живот? Резултатът е изключително любопитен.

Може да разгледате снимките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

123

преди 6 години

"Принцът погледна Спящата красавица, разкопча си панталона и каза: Да бе да ще я целувам."

5

РадостинРадуков

преди 6 години

В новата версия Спящата красавица се събудила и разбрала че е бременна и си пуснала в Туйтър хаштага #ME TOO И ОСЪДИЛА ПРИНЦА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ !

4

3

преди 6 години

До До 3Хората са представител на животинското царство ;)Колкото до това кой колко е важен, съдейки по влиянието което хората оказват на средата си, която естествено им го връща, по важност хората се намират значително по-назад от червеи, мравки и почти всички бактерии, защото тези са действително полезни за планетата и здравата екосистема, докато хората единствено могат да съсипват на този етап.

fallback