6

123

преди 6 години

"Принцът погледна Спящата красавица, разкопча си панталона и каза: Да бе да ще я целувам."

5

РадостинРадуков

преди 6 години

В новата версия Спящата красавица се събудила и разбрала че е бременна и си пуснала в Туйтър хаштага #ME TOO И ОСЪДИЛА ПРИНЦА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ !

4

3

преди 6 години

До До 3Хората са представител на животинското царство ;)Колкото до това кой колко е важен, съдейки по влиянието което хората оказват на средата си, която естествено им го връща, по важност хората се намират значително по-назад от червеи, мравки и почти всички бактерии, защото тези са действително полезни за планетата и здравата екосистема, докато хората единствено могат да съсипват на този етап.

3

До 3

преди 6 години

Освен това има много приказки с главни герои говорящи животни. Така децата растат с мнението, че животните са по-важни и по-добри от хората. Затова е пълно с бездомни кучета в София и с луди вегани.

2

Анонимен

преди 6 години

В живота има много пошли неща, но не мисля че имането на деца се нарежда между тях.Изобщо не виждам как това е "опошляване на приказките".По-скоро обратното е вярно. Приказките промиват главите на хората от ранна възраст, израстват с грешна нагласа и очаквания, което ги проваля в живота, което проваля живота.

1

до Анонимен

преди 6 години

Реалните неща от живота ти се струват пошли? Живей си в света на приказките.