Снимка: Булфото
fallback

Стефан Данаилов е здрав. Това сподели от Париж самият актьор, където са приключили контролните му прегледи, пише в. "Преса".

По думите на актьора петскенерът, щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, са показали, че се е преборил с коварната болест.

Стефан Данаилов е бил придружен от  лекуващия го лекар в София - проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология. Медиците във Франция са обяснили, че в момента Ламбо е в добра ремисия.

Oще по темата
Както Dnes.bg писа, миналата година лекари са открили, че актьорът има лимфом. Въпреки диагнозата неговата вяра, че ще се справи, не спира.

Той дори говори с екипа на "Фамилията", които да измислят и на героя му някакво заболяване. Оказа се, че няма нужда, тъй като химиотерапията не се отразява на физическото състояние на актьора.

Това, което е липсвало на Ламбо най-силно по време на боледуването му, е, че не общува достатъчно със студентите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

СиСи

преди 10 години

Стефане, пожелавам ти скорошно оздравяване! Само те моля за едно - НЕ СЕ ПОДЛАГАЙ НА ХИМИОТЕРАПИЯ !!! А ако вече са те подмамили, не прекалявай с нея! БОГ да те пази!

29

ВВВ

преди 10 години

БРАВО!!!

28

Попа с картежницата

преди 10 години

Стефани пролет иде а май ще миришеш цветенцата от към корените.Каква песен искаш да ти изпълни попския хор,Нас червеното знаме или стандартното опело?Хайде Збогом!

fallback