30

СиСи

преди 10 години

Стефане, пожелавам ти скорошно оздравяване! Само те моля за едно - НЕ СЕ ПОДЛАГАЙ НА ХИМИОТЕРАПИЯ !!! А ако вече са те подмамили, не прекалявай с нея! БОГ да те пази!

29

ВВВ

преди 10 години

БРАВО!!!

28

Попа с картежницата

преди 10 години

Стефани пролет иде а май ще миришеш цветенцата от към корените.Каква песен искаш да ти изпълни попския хор,Нас червеното знаме или стандартното опело?Хайде Збогом!

27

ДО-30

преди 10 години

Лошо, махнаха *** тъкмо стана интересно.

26

ДО-30

преди 10 години

Може да е пропуснал 2-те буквички "АН"

25

Алов

преди 10 години

Мога да се обзаложа ,че до 1 година ще свири на един дудук с Тошко Колев :)

24

ДО -23

преди 10 години

А защо си мислиш че ти си от добрата , аз си мисля че ти си от лошата и защо ни караш да мислим като теб ,това ни прави безлични.Остави всеки да има собствено мнение и уважавай това.04392

23

Анонимен

преди 10 години

LAMBO E DOKAZANO KOMUNISTICHESKO HRANTUTNICHEtAKIVA KATO NEGO SVIKNALI VRATITE NAVSIAKADE DA IM SE OTVARIAT PRODALJIHA DELOTO I SLED 1989. PO VREME NA KOMUNIZMA ARTISTI I PEVCI BIAHA POVECHE OT MINISTRI.KOMUNISTICHESKA KULT-URA NI DOVEDE DO TOVA MALOUMNO CIGANIZIRANE

22

Доколенков

преди 10 години

До LiliТака е лиле, но още по-важно е от коя страна си застанал-от добрата или лошата!

21

Доколенков

преди 10 години

До ХСтига, бе, нормален човек не може до пожелае това на ближния си!

20

д

преди 10 години

Убавец, бе, Българският Ален Делон

19

Лично мое мнение

преди 10 години

Ако недай си боже и ти или твой близък се разболееш и като нормален пациент минеш през българското здравеопазване, а не през френското както господин професора депутатин горе те уверявам, че и ти ще станеш хейтър, защото такива като този *** горе ни докараха до това положение. А да не говорим, че за рака той сам си е виновен - пуши като комин! Така че изобщо не мисля да го оплаквам, господ си знае работата.

18

Анонимен

преди 10 години

NIKOI NE E ZASTRAHOVAN ZA TAZI BOLEST. NITO MLADI NITO STARI .DA PAZI BOG.

17

Анонимен

преди 10 години

Желая здраве и дълголетие на г-н Данаилов.Обаче трябва да даде обяснения за милионите евра които струва неговото лечение.

16

Лично мое мнение

преди 10 години

Този на снимката цял живот работа за 5 стотинки не е свършил все по партийна линия е минавал по тънката лайсна, огромен апартамет, вила, имоти - подарък от партията. Роли в киното подарък от партията, 25 години депутатско място, министър, професор - ***, за малко вице президент, всичко наготово. И викаш хейтърите са виновни, че за такива като този горе винаги получават най-доброто, а хората от които краде и му изкарват заплатата си умират като мухи всеки ден.

15

Донева

преди 10 години

Просто не мога да повярвам до къде сме стигнали,Господи !Как може такова плюване, такова годно отношение първо кам един болен човек и второ не кой да е , а ВЕЛИКИЯ СТЕФАН ДАНАИЛОВ !Имайте страх от Бога, бе хора! Вместо да се радваме,че човека е добре, че ще продължи да ни дава с толкова красиви роли, толкова емоций, и да сме му благодарни за всичко което е направил и прави за България ,то..... Бъдете жив и здрав още мнооого години скъпи господин Данаилов ! Обичаме Ви и Ви ценим!

14

Лично мое мнение

преди 10 години

Сигурно за него деня има повече от 24 часа щом успява да прави едновременно 3 професии, нека да има и 10 професии ако иска, но проблема е че целият масраф го плащаме ние - наорда. А този може да се лекува във Франция и при най-добрите лекари професори в България, а ние които му плащаме пенсията и 2те държавни заплати, като се разболеем ни пускат по пързалката и трябва да се оправяме кой както може. И какво очакваш да е мнението на хейтърите? Да го оплакваме и да му пожелаваме много здраве ли?

13

Анонимен

преди 10 години

Bravo! DA E JIV I ZDRAV CHOVEKA. Ako e uspial da ia hvane na vreme shte se pribori. Da blagodari na Bog. Ne vinagi parite pomagat.

12

Лично мое мнение

преди 10 години

А този горе от снимката партиеца, който не може да чете и да пише !!! го направиха министър на културата!!! (*** министър на културата), направиха го и професор и вече десетилетия наред е депутат, а замалко да стане и вицепрезидент, заради партийни заслуги. Същият този получава в момента 3 заплати плюс пенсия! Заплата от НС, заплата от НАТФИЗ, заплата от филмите който снима плюс пенсия. Можеш ли да ми обясниш как успява да е професор, да е депутат, да снима филми и да се лекува

11

Лично мое мнение

преди 10 години

Почти всеки българин има или е имал роднина или познат болен от рак, ти може би си нямал, но нека да ти кажа че обикновените българи, които цял живот са работили честно и не са откраднали едно копче, как ги третират и какво лечение получават и как чакат месеци и ги размотават наляво надясно и докато най-накрая им поставят диагноза се оказва, че нямало пари за лекарства и чакат с месеци докато почнат да се лекуват.