Снимка: M Studio
fallback

Още един режисьорски дебют ни очаква до края на тази година.

Владислав Радев подготвя "Шестият ден". Сюжетът ни запознава с  Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град и се влюбват.

Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче.

Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги, издават от екипа.

Ивайло Драгиев ни е познат от „Тилт“ и „Отплата“. Във филма участват още Анжела Недялкова („Аве“, „Източни пиеси“), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански („Стъклен дом“, „Още нещо за любовта“), Милена Николова – Миленита („Лора от сутрин до вечер“,“Под прикритие“) и др.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

МИНЬОРЕЦО

преди 11 години

Ееее аман от Кино Критици , той първо правописа не знае , но тръгнал да критикува . Гледах го филма и смея да твърдя , че е направен супер професионално .

17

Да живее българското

преди 11 години

Вижте сега, нито едно мнение от написаните тук( вкл. и моето), нямат никакво значение! Все си мисля, че би трябвало да адмирираме напъните на такива хора, които са решили, независимо от трудностите, пречките и безумието, което ни заобикаля, да се хванат да направят нещо такова и то да види бял свят в нашата мила Родина! И вместо да се радваме, че има такива хора, ние вече ги анатемосахме! Всички БГ продукции съм изгледал до момента, кои по-лоши, кои не толкова и на всеки екип се прекланям! БРАВО

16

Анонимен

преди 11 години

До Кино критикСмислен или не, ще прецени всеки сам за себе си. Историята ме докосна, накрая ми стана много тъжно...истината е, че в тази държава страдат точно невинните и обикновено те изкупуват грешките на истинските виновни. Все има право да има или няма вкус. Всеки сам избира.

fallback