18

МИНЬОРЕЦО

преди 11 години

Ееее аман от Кино Критици , той първо правописа не знае , но тръгнал да критикува . Гледах го филма и смея да твърдя , че е направен супер професионално .

17

Да живее българското

преди 11 години

Вижте сега, нито едно мнение от написаните тук( вкл. и моето), нямат никакво значение! Все си мисля, че би трябвало да адмирираме напъните на такива хора, които са решили, независимо от трудностите, пречките и безумието, което ни заобикаля, да се хванат да направят нещо такова и то да види бял свят в нашата мила Родина! И вместо да се радваме, че има такива хора, ние вече ги анатемосахме! Всички БГ продукции съм изгледал до момента, кои по-лоши, кои не толкова и на всеки екип се прекланям! БРАВО

16

Анонимен

преди 11 години

До Кино критикСмислен или не, ще прецени всеки сам за себе си. Историята ме докосна, накрая ми стана много тъжно...истината е, че в тази държава страдат точно невинните и обикновено те изкупуват грешките на истинските виновни. Все има право да има или няма вкус. Всеки сам избира.

15

Кино критик

преди 11 години

16. Мариела И какво точно ти хареса толкова във втората половина, толкова безсмислен край отдавна не бях виждал!

14

Мариела

преди 11 години

Аз също присъствах на прожекцията, на мен пък филма ми хареса. Особено втората половина. Но всеки има право на мнение. Времето ще покаже.

13

Кино критик

преди 11 години

Декември месец имаше 1 прожекция!

12

Анонимен

преди 11 години

До Кино критикИ къде си го гледал, ако не е тайна? Да ходим да го гледаме и ние...

11

Кино критик

преди 11 години

Филма е слаб дори за Българските стандарти! Повярвайте ми като го гледате ще разберете за какво говоря!

10

Анонимен

преди 11 години

Хубаво е, че все пак се правят български филми. Добри, лоши - като по целия свят. Важното е да ги има пък на 10-15 все ще се уцели някой хубав. Аз лично съм доволна, че ги има.

9

Нищо лошо

преди 11 години

Силве, ти май имаш пряка връзка с тоя филм, а?

8

Аз

преди 11 години

До никнейм "до 4 и 6"А ти гледал/а ли си филма, че правиш такива заключения? А???Точно каквото го написа, важи това за теб..защото се изказваш неподготвен/а само като си прочел/а един ред за това какво горе долу се разказва във филма. Никъде не прочетох в описанието ''мутра''. Погледни първо какво ти пишеш, после критикувай другите! Аман от разбирачи - дървени философи - комплексари!

7

до 4 и 6

преди 11 години

До СилвияТи голяма психоложка се извъди ***. От 5 реда и вече прецени кой какъв бил, колко бил отчаян от живота и прочее. Ами да ти кажа прав е на 100% чичо ти Митко, щото наистина в BG на всеки вече му е втръснало от долнокачествени филмчета с основни герои мутри. Това ли е България? Мутри и чалга? Явно за простакеси като теб това е, че и те радва даже. А че свестен филм не е излизал от 23 години не забелязваш. И защо някой като направи определена констатация, вие тъпанарите си мислите че задължително се "пръска от злоба и завист". На кое да завиждаме? На ла*ната дето ги сер*т разни псевдоинтелектуалци ли. Явно и от Холивуд се пръскат от "злоба и завист" та затова не ни забелязват и награждават дори Хонг-Конгски гфилми, само нние сме извън всяка клсация. Много тъпо животно си, чалгарко Силвия. гръмни се най-добре

6

Анонимен

преди 11 години

До до 4 и 6 Душичка....малка...ама много малка!

5

Анонимен

преди 11 години

Да бяха измислили оригинално заглавие!

4

Силвия

преди 11 години

До чичо Митко....а, и "Чичо Миткооо", един филм, за да е наистина добър и харесван, му трябва и такава история - истинска! Е, а кажете ми вие, какви истории слушаме и гледаме всеки ден тук, в БЪЛГАРИЯ?! И между другото ник-а ви отива...много! ;)

3

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен И не съм Анонимна, казвам се ...Силвия!

2

Анонимен

преди 11 години

До чичо Митко: Господин "Чичо Митко" (разтърсена съм от ник-а), имам питане: Вие българин ли сте и в България ли живеете (въпроса ми е, разбира се, риторичен)?! Кому е нужно да избълвате толкова много лайнарщина,че и в Сомалия не вярвам да има толкова накуп, още преди да видите продукта. Първо основната история във филма е ...ама защо ще ви отварям очите. Стойте си там в ъгъла отчаян, съсипан, черноглед, пръснат от злоба и завист! И само предполагам: Вие сте неуспял с неосъществени мечти човек!

1

до Алов

преди 11 години

А ти бе , къде мислиш, че ще отидеш?ахаххаха