Снимка: Форум Филм
fallback

След поредица от невъзможни мисии, Том Круз се спусна към ново ешкън приключение. Този път той играе главна роля във филма "Забвение", зад който стоr режисьорът на “Трон: Заветът“ Джоузеф Косински.

Действието ни препраща в зрелищно и фантастично бъдеще, когато Земята е еволюирала до неузнаваемост. Докато се сражава, за да спаси човечеството, сблъсъкът на един човек с миналото, ще го поведе на поход за изкупление и открития.

Джак Харпър /Круз/ е един от малцината останали монтьори на безпилотни летателни средства с назначение на Земята. Джак почти е приключил мисията си, която е част от мащабна операция за извличане на жизнени ресурси след десетилетия на война с ужасяващата заплаха, известна като “скавите“.

Джак прекарва живота си, като патрулира из изумителните небеса на хиляди метри височина, но монотонното му съществуване приключва с гръм и трясък, когато спасява красива непозната от свален космически кораб.

Пристигането й задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на цялото човечество.

Ролите в "Забвение" са поверени още на Олга Куриленко, Андрея Райзбъро, Николай Костер Валдау и Мелиса Лио.

На 10 декември е и премиерата на трейлъра в Dnes.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Гей-сциентолог

преди 11 години

Том Круз е моя идол!

fallback