Снимка: Paramount
fallback

Излезе първи кадър от новия филм на Саша Барон Коен („Борат“, „Бруно“) „Диктаторът“.

Създателите на филма го описват като "героичната история на един диктатор, който рискува живота си, за да осигури демокрацията никога да нe дойде в неговата страна, която той с много любов потиска".

Сценарият е базиран на книгата "Забиба и кралят", чието авторство е приписвано на  самия Саддам Хюсеин.

Действието в книгата се развива в Средновековието в родния град на Хюсеин - Тикрит.

В нея се разказва за крал, който се влюбва в бедната и омъжена Забиба и посвещава всичките си усилия на борбата срещу демокрацията.

Режисьор на лентата ще бъде Лари Чарлз, с който Коен работи и по "Бруно" и "Борат: Културно изучаване на Америка в полза на великия народ на Казахстан".

Oще по темата

Диктаторът е първият персонаж в пълнометражен филм на Саша Барон Коен, който не се е появявал в популярното му комедийно Ali G Show.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

vitalius

преди 12 години

До 9"А това, че винаги е взимал предвид желанията на германците също го прави диктатор"Това чер е оимал еднолична власт го прави диктатор. Това че не знаеш какво значи диктатор те прави ***. Освен това той се съобразявал само със своите сифилистични блянове и е оставил Германия в тотална рзруха. Бил е готов да жертва целия германски народ за глупавите идеали.Германия днес е икономическа сила защото демокрацията ипазарната икономика и беше насила наложена от САЩ.

14

vitalius

преди 12 години

До 8Униформата е като на ирансия шах.

13

муню

преди 12 години

абе тука некви хора що се чувстват длъжни да се изкажат по всяка тема не мога да разбера,тоя прави филм....и веднага айде хитлер,сталин.....ми не го гледайте и толкова .....

fallback