15

vitalius

преди 13 години

До 9"А това, че винаги е взимал предвид желанията на германците също го прави диктатор"Това чер е оимал еднолична власт го прави диктатор. Това че не знаеш какво значи диктатор те прави ***. Освен това той се съобразявал само със своите сифилистични блянове и е оставил Германия в тотална рзруха. Бил е готов да жертва целия германски народ за глупавите идеали.Германия днес е икономическа сила защото демокрацията ипазарната икономика и беше насила наложена от САЩ.

14

vitalius

преди 13 години

До 8Униформата е като на ирансия шах.

13

муню

преди 13 години

абе тука некви хора що се чувстват длъжни да се изкажат по всяка тема не мога да разбера,тоя прави филм....и веднага айде хитлер,сталин.....ми не го гледайте и толкова .....

12

sevtus

преди 13 години

До 9-няма как "бедна" държава за 6 години да бъде превърната в "най-голямата икономическа сила в Европа".Хитлер се е възползвал от натрупванията, които икономиката е генерирала преди 1933, но не са се усещали на микрониво, използвал ги е за огромни военни поръчки към компаниите и така поставяйки стопанството на военни релси и харчейки по-ранни натрупвания, е обрал лаврите.Трябва да се държи сметка и затова,че макар на Германия да са наложени огромни репарации, то германската инфраструктура е практически незасегната от Първата световна война (за разлика примерно от френската).

11

kioko

преди 13 години

Johnny, big up yourself!

10

johnny

преди 13 години

Само да светна всички конспираторчета тука дето всичко виждат и знаят:1. Саша Барон Коен е британец. Няма нищо общо с Америка и доста успешно се *** с нея в Борат :) 2. За да не ви е смешен Саша има две съвсем логични обяснения: а.Не знаете английски.б.IQ-то ви е под 60. Не се косете,никой не е виновен за тези неща.Смейте си се на комиците и слави и плюйте великите.Тва ви е работата,като прослойка чисто.А да, и да живее поп-фолка =))

9

До 3

преди 13 години

Хитлер е бил диктатор и другите били дребни риби? Значи човек, който за 6 години превръща бедна разпокъсана държава в най-голямата икономическа сила в Европа (и тя все още е такава) и народът му го обича, е диктатор? А това, че винаги е взимал предвид желанията на германците също го прави диктатор, обаче Сталин, дето е държал народа в страх и е изклал сума ти народ е дребна риба. Чаушеску и той ли не е диктатор? Айде бегай оттука с тия ционистко-комунистическо-еврейски простотии!

8

Разумен

преди 13 години

Обаяче как си спекулират от днес.бг не е истина. Никъде в информацията за филма не пише, че е за Садам. Пък като гледам как се е облякъл тоя, особено очилата, по-скоро е гавра с Кадафи

7

Unabomb до 1

преди 13 години

То и Чаплин е бил евреин, ама ти май не знаеш.Ми, няма да пропусна, и съм сигурен, че после ще съжалявам.

6

Анонимен

преди 13 години

На умрело куче нож , типично за американските "миротворци" , нападат по-слабите държави с дъжд от бомби безразборно , взривяват болници , училища , след това донасят мира като убиват и изнасилват жени и деца и си правят филмчета така за забавление , а инъче не показват на Осама тялото да нямало гаври , подобен филм какво е според тях ако не гавра ?

5

sunscreen

преди 13 години

Разбира, че с голям удоволствие ще пропусна поредната пропаганда в целуфан.Мирси

4

BG

преди 13 години

След Борат щях да повърна, но все пак го изгледах. Бруно го изтърпях до 1/3. Тоя не знам защо си въобразява, че е забавен.

3

1

преди 13 години

Евреина прави филм...ха - ха, че това е плагиатство от филма с великия Чарли Чаплин. Диктатор е бил Хитлер, другите са дребни риби от местно значение.

2

Go

преди 13 години

хахахаха този филм ще мнооооог силен:)))

1

Анонимен

преди 13 години

И защо не направи такъв филм, докато Саддам беше жив?!