Снимка: Facebook

Майка на 13 деца, която очаква 14-ия си наследник реши, че не иска да знае пола на бъдещото си бебе. Историята на Катери и Джей Шванд е разказана от Fox News.

Жената ражда първото си дете преди 25 години, а в момента е на 42. Най-малкият ѝ син е на 2 години, а Катери предполага, че 14-ото може би ще е последното ѝ дете и затова е решила да се наслаждава на момента във всяка минута. По думите ѝ, тя доста би се радвала, ако този път роди момиче, но не се тревожи и да е момче.

"Мисълта за момиче може да промени всичко", отбелязва тя и уточнява, че полът няма значение. Затова и двамата родители са преценили, че е по-добре да не го узнаят, докато детето не се роди. Джей я подкрепя в това нейно решение.

Според него идеята да видиш пола на детето си е като да отвориш коледните си подаръци в Деня на благодарността. Катери споделя за майчинството, че успява да се справи с търпение, молитва и организация на времето.

Също така тя отбелязва, че да имаш 10 деца е почти същото като да имаш три. Просто шумът и хаосът са в повече. Според данни, събрани от Wolframalpha, шансовете някой да има 13 синове е 1:8 192, а за 14 – 1:16 384.

Вижте още новини за живота в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase