Снимка: Instagram

Нашумялата в социалните мрежи Жаклин Адан е тежала цели 225 килограма. Затова тя избягвала да носи бански костюми и дори не си мечтаела да се появи на публично място без да прикрие тялото си.

Така че, когато тя отслабва със 150 кг чрез упражнения и балансиран хранителен режим, най-накрая се чувства готова да облече отново бански.

Единственият проблем са погледите на околните, които се спират на отпуснатата ѝ кожа – често срещан страничен ефект от драматичната загуба на тегло.

"Притеснявах се да се съблека и да вляза в басейна или да се разхождам по плажа“, пише Адан под снимката, която публикува в Instagram. Тя е направена по време на почивката ѝ в Мексико, а на нея Адан е с бански костюм с дълги ръкави и широка усмивка. Дори и след като се е подложила на операции за отстраняване на кожата, тя все още има излишна кожа по тялото си.

"Аз все още се чувствах, сякаш тежа 225 кг“, споделя Адан и продължава: "И тогава се случи. Двойка, която седеше край басейна, започна да се смее. Сочеха ме с пръст и ми се подиграваха.“

Адан, която има 47 хиляди последователи в Instagram, не позволява неприятната им реакция да развали деня ѝ. Вместо това, поема дълбоко дъх, усмихва се и продължава към басейна.

Вижте още от живота в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase