Снимка: Instagram

Смела фитнес блогърка разкрива резултатите от решението си да не се бръсне в продължение на една година. Целта на това начинание е да вдъхнови останалите жени да погледнат на естествената си красота с други очи.

Морган Микенас обичайно публикува видео клипове, свързани с различни упражнения. В своя публикация Морган разкрива причината, поради която спира да се обезкосмява. Тя разказва, че в час по физическо възпитание в училище, когато е на 11 – 12 години, съучениците ѝ започват да се подиграват на окосмените ѝ крака. Тя се прибира плачейки вкъщи и пита майка си дали може да ги обръсне.

В началото на миналата година обаче тя оставя бръснача настрана, като естественото окосмяване на краката и подмишниците поема естествения си ход. Микенас допълва, че една от основните причини за решението ѝ е прекалената загуба на време, която обезкосмяването отнема.

"Не се опитвам да подтикна всички хора да спрат да бръснат подмишниците и краката си. Единствено искам да вдъхновя останалите, а всеки да прави това, което го кара да се чувства комфортно", споделя още Морган. И продължава: "Ако сте фокусирани да бъдете верни на себе си във всеки момент, по-малко ви интересува какво мислят останалите, което ще доведе до спокойствие на ума".

Тя допълва: "Какво в крайна сметка е красотата? За мен това е да бъдеш красив преди някой друг да ти каже какво трябва да представлява красотата. Такъв, какъвто си, ти си красив".

Вижте още истории в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase