Снимка: Reuters
fallback

Няма универсална диагноза, която да определи досадните пътници в самолета, но те всички са еднакво дразнещи. За трета поредна година ритащите седалката ни са №1 в списъка на най-неприятните и досадни пътници на борда на самолета.

Те изместват несъобразителните родители, пътниците, които миришат неприятно, облягащите се върху нас и много други според данните от годишното Expedia Airplane Etiquette Study.

Резултатите от него се базират на мнението на 1005 американци, които са на 18 години и по-възрастни. Посочва се, че за 64% от участниците смятат, че пътниците, които подритват седалката отзад, за дразнещи.

Невнимателните родители, които не контролират своите деца, се нареждат на второ място, като събират неодобрението на 59% от участниците в проучването. Те са следвани от миришещите неприятно пътници – 55%.
Изследователите допълват, че първенците в тазгодишното проучване оглавяват първото място от 2014 г. През 2013 – първата година на проучването, то принадлежи на несъобразителните родители.

Въпреки някои различия, във всяко проучване се наблюдава общ мотив. Преобладаващата тема през всички години е важността на личното пространство в тесните граници на самолета. Значителна част от американците, участвали в проучването – 70-80%, смятат, че околните пътници на борда на самолета са внимателни.

А ето и списъкът, събиращ най-дразнещите пътници на борда на самолета за 2016 година.

Вижте ги в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Най-дразнещи са бебета, руснаци и китайци ... няма такива лоши спътници.Бебето може да го оневиниш заради просстата му майка, но руснака и китаеца нямат никакво извинение, освен, че бившите роби не знаят как държат между свободни.

16

Анонимен

преди 7 години

Хайде,хайде,явно не си женен и нямаш деца,ако е твоето и трябва да пътуваш и ти няма как да го ускориш да не реве и повръща!

15

PG

преди 7 години

До :)и аз транспортирах котката си с мен. но направих предварителна резервацие и си платих. нямаше проблеми..

fallback