Илюстрация: stockxpert
fallback

Мили Дядо Коледа,

Никога не съм ти писала писма, защото смятам, че е тъпо. Също така смятам, че Коледата е голяма тъпня, защото отдавна не е това, което трябва да е. Да не говорим, че ти си просто измислица на "Кока-Кола". 

За мен ти всъщност си Дядо Мраз, чийто рейтинг е паднал внушително и вместо смяна на пола, което би скандализирало Католическата църква (с която ти си като дупе и гащи), просто смени името. Човече, това не помага. Виж Принс! Колко пъти пробва, все не му се получава. 

На всичко отгоре заради тая промяна, която се осъществи преди 20 години, а АЗ те помня като Дядо Мраз, непрекъснато ми се вменява, че съм стара, защото има популация от хора, които дори не знаят, че си бил под различен псевдоним преди време. 

А напомнянето на една жена, че е стара, я прави нестабилна емоционално и психически, което, вярвай ми, ти не искаш да предизвикаш! Капиш?

Смятам обаче, че дойде мигът да искам. Ето кратък списък с нещата, които, смятам, е редно да ми донесеш, не щото съм алчна, а щото реших, че е крайно време. Прилагам исканията си, разделени в няколко групи:

Група А (група от прости искания, мои си):

1) нов лаптоп (за улеснение мога да приложа линкове – тук проличава в мен желанието да помагам и да не съм в тежест на хората)*
2) фотоапарат (познавам една мацка, която има хубав, може да вземеш нейния, за да не се набутваш много – тук изтъквам като разумна и благородна дама, спестявайки ти малко хилядарки)*
3) таблет **
4) аз да съм красива, останалите – грозни. ***

легенда: * задължително, ** пожелателно със задължителна насоченост, *** спешно!

Група Б:

Следва списък с възвишени искания, за да се представя добре и за да ти изглеждам готина, белким това те убеди, че може да изпълниш първите 3 точки.

1) всички бездомни животни да имат дом и да не страдат (не за друго, но агресията ми расте) – бивам също така състрадателна, очевидно!

2) световен мир (гледала съм около 2 състезания за Бест Евър Супер Вселенски Мега Гига Модел на Сатовча и там съм го чувала, а и имайки предвид точка 1 от списък Б, в най-скоро време може да застана с автомат на улицата и да избия 20-30 човека. Можеш ли да живееш с тази мисъл, че ти си виновен? Пряко! Замисли се!)

3) здраве и благоденствие за всички (яла съм бая питки с късмети) – ето, дори не съм егоист! Нека и другите имат лаптоп и камера! Милиарди грозни хора с камери и лаптопи.

4) забрани, моля, Голямото Коледно Преяждане! Тъпчейки седемнайсетата сарма в гърлото си в главата си, 99% от жените на този свят пишат "Обещания за Новата Година", в които категорично е упоменато: "от 01.01. започвам диета". Точка 4 може да мине към точка 3, особено ако говорим за холестерол, диабет и кво ли още не, но в Името на Жената го отделям – от тази точка става ясно, че съм виден общественик и с гражданска съвест.

5) Особено много ми се иска да те замоля да се счупят всички видове преси за коса, особено тия с "вафличките". Кажи са и ти – не са ли гнусни тия "вафлички"? То па как не им дойде на акъла на молните принцеси, че това е освен демоде и доста ... грозно. Тук личи загрижеността ми и за мъжете, но и че съм естет.

От група Б повече, но и от група А, мисля, категорично стана ясно, че съм яка мацка. Кораво парче. Супер тупалка. И че заслужавам, ЗАСЛУЖАВАМ, ПО ДЯВОЛИТЕ, нов лаптоп, чиито бутони работят и който не забива, като пусна повече от 3 програми! 

За да не пропуснеш нещо, съм внесла някои разяснения, а не изключвам да пропуснеш и тях, защото вече споменах – ти си тъпак.

Наблюдавайки обаче кариерата ти последните години, оставам с усещането, че теб повече те касаят материалните неща. Мен също. За нематериалните искания май трябва да сменя получателя на това писмо. Вероятно то ще започне с "Мили Дедо Боже". Въпреки всичко сметнах за необходимо да покажа дълбока душевност.

При неизпълнение на някое от исканията ми ще подам жалба в НВМС, РВМС и РИОКОЗ. Не че жалбите ми ще имат ефект, но поне ще съм изпълнила гражданския си дълг, а и мнението ми, че си тъпак, ще се затвърди.

Поздрави,
Мила
(нека името ми не те заблуждава, заплахата за калашникова седи!)

ПП: Слушкала съм, ако това има значение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

206

бг

преди 13 години

А бе Дядо Коледа, щто не вземем ние с теб да сключим едно бракче ,та да мога ,аз да взема лапландско гражданство и да си поживея у тая вашта Лапландия.А елена Рудолф с кво гражданство е в краен случай и той става стига да е жител на страна от ЕС може и някой от джуджетата само, без Снежанка щтот явно е с бг корен тая .Това е моето желание Дядо Коледа да имам ново гражданство и да не съм вече жител на скапаната България.

205

бг

преди 13 години

Искам искам ми питайте го веднъж Дядо ви Коледа той какъв подарък иска ами джуджетата за Снежанка нея нямя дя я питаме щтот тя квото иска си го взима Кажи Дядо Коледа какво искаш ти за Коледа?

204

aklav

преди 14 години

Оценявам написаното до Дядо Мраз като много духовито и забавно, освен това вярно!!!!!

fallback