206

бг

преди 13 години

А бе Дядо Коледа, щто не вземем ние с теб да сключим едно бракче ,та да мога ,аз да взема лапландско гражданство и да си поживея у тая вашта Лапландия.А елена Рудолф с кво гражданство е в краен случай и той става стига да е жител на страна от ЕС може и някой от джуджетата само, без Снежанка щтот явно е с бг корен тая .Това е моето желание Дядо Коледа да имам ново гражданство и да не съм вече жител на скапаната България.

205

бг

преди 13 години

Искам искам ми питайте го веднъж Дядо ви Коледа той какъв подарък иска ами джуджетата за Снежанка нея нямя дя я питаме щтот тя квото иска си го взима Кажи Дядо Коледа какво искаш ти за Коледа?

204

aklav

преди 14 години

Оценявам написаното до Дядо Мраз като много духовито и забавно, освен това вярно!!!!!

203

НеРедактор

преди 14 години

Работиш като редактор??? Това е грешка! Смени си работата! Защо ли? Виж самия ти колко грешки си допуснал!!!

202

Анонимен

преди 14 години

калашникова? тва кво е - съпругата на Калашников? мацка, ако ше пишеш на жаргон, фани го нАучи преди тва. "калашник"-а се казва. калашникова....

201

sani

преди 14 години

veseli praznici

200

Мд

преди 14 години

ХАха след последните няколко страници с коментари, чак забравих за какво беше статията ;) Весели празници :) П.П И Дядо Коледа и аз си искам моя си лап топ, който лошите батковци ми взеха малко след Нова Година. Обещавам, ще си го пазя!!!

199

Лицето_(долна черта)

преди 14 години

Па не млъкнахте, ве! Айе, лека.P.S. Само Яне знае истината, но няма да я каже, ех...

198

BTG

преди 14 години

Може, може. От друга страна може би просто на тази географска ширина не виреят молни принцеси :) Което може би е намек за теб от добрия старец - смени ширината и/или дължината. ;)

197

Козата хър селф

преди 14 години

Вероятно заради близостта на моловете...

196

BTG

преди 14 години

A, тук около мен няма нито една вафличка. Може да ти е изпълнил желанието, ама не около теб, а около мен :Р

195

Козата хър селф

преди 14 години

благодаря, ама е пълно с вафлички :)

194

BTG

преди 14 години

Честит лаптоп! Виждаш ли, че Дядо Коледа не е ***, в края на краищата!

193

Козата хър селф

преди 14 години

За всички интересуващи се - Дядо Коледа донесе нов лаптоп. Ориентирайте се към останалите точки. Към БТГ - светът не ми е крив, обичам колоритът му. Респективно и мрънкячите:)

192

BTG

преди 14 години

Oo, да, щом не е "хъшове в кръчмата", то трябва да е забавно. Уви, не е. Има едно-две попадения, но като цяло изглежда, че на мен, а на авторката й е крив светът, и май точно тя малко нервна си пада (което добросърдечно си признава, благодарим за което). @агитката на козата: манипулацията на минусите се вижда с невъоръжено око от самолет. Не че нещо особено, ама така правите лоша услуга на козичката - никой не обича нагласените неща.

191

Toto

преди 14 години

Обаче картинката не съвпада :) Дядо коледа не пише писма до себе си :Р.П.С. Айде някой да вземе да купи на момичето лаптоп, не се дърпайте днес.бг !!

190

егаси

преди 14 години

успях, бе, щото е написано забавно, а не стил "хъшове в кръчмата":))hasta la vista

189

BTG

преди 14 години

Ха, че ако не разбираш мрънкялата, как въобще си успял да дочетеш статията, бе!Touche! ]:)

188

егаси

преди 14 години

не, просто не разбирам мрънкялата и за тва питам. ич не ме интересува харесваш или не. не ми е интересно. просто седя, чета, гледам крив ти е света, че и редакцията ти изпила млякото, па и разбирач си... та... що си толко нервен?

187

BTG

преди 14 години

А, сега това ли е тактиката? Да се омаловажи мнението на тези, които не харесват статията, като се обявят за нервни, комплексари, хора без чувство за хумор и т.н.? :) Все пак, не ме мисли - където съм аз, има да сънуваш мокри сънища да се озовеш. :D