Снимка: БГНЕС
fallback

Ще бъде много трудно след изборите България да има стабилен кабинет. Това менние изрази в студиото на NOVA Елисавета Белобрадова от ПП-ДБ

Тя  подчерта, че коалицията ПП-ДБ си дава "ясна сметка, че България има нужда от правителство".

"Абсолютно ясна сметка. Ако всяка политическа партия, която идва тук и твърди, че ще вземе първо пълно мнозиство, което е абсолютно невъзможно, и второ, че ще направи самостоятелно правителство - не говори в реалността. Тоест, ако правителството следва принципите, които ние сме заложили, и програмата, която ние сме заложили, се надяваме да има правителство. Ще бъде много трудно България да има седми стабилен кабинет", категорична е тя.

"Управлението трябва да бъде изградено въз основа на принципи. Разбира се, че равноотдалечения от всички премиер, е важно нещо. Защото той трябва да притежава определени качества. да има морал, който не се поставя под въпрос. Но по-важното е на какви принципи, каква програма ще изпълнява това правителство", коментира Белобрадова въпроса какъв премиер си представя коалицията, че ще застане начело на държавата след изборите.

И допълни: "Като оставим настрана личността на бъдещия премиер и че тя трябва да е безпроблемна - най-важното са задачите, които са му поставени и сроковете, в които той ги изпълнява. За да не се питаме - чий човек чий е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Козила Ерато

преди 25 минути

Махайте я оттук тая долнопробна лъжла,внесе закона на ЛГБТИ в НС да се разреши агитацията им върху децата ни и е за смяна на пола на деца.Тая нелепа костенурка,нагла до безбожност,крадла на ток за хиляди левове,нагля и по селата с потопите в Карлово(била на кални бани),помните ли?Това недоразумение безмозъчно изобщо не трябва да припарва до парламента.Махайте я от ркран,хич не щем и да я виждаме лъжкинята нагла!

29

гого

преди 33 минути

ей това се казва фамилия ...хахахахах

28

Анонимен

преди 36 минути

На тази що и давате думата? Що пари изцоца чрез разни неморални фондации, не е истина. Изобщо не и пука за стабилния кабинет на България.

fallback