30

Козила Ерато

преди 22 минути

Махайте я оттук тая долнопробна лъжла,внесе закона на ЛГБТИ в НС да се разреши агитацията им върху децата ни и е за смяна на пола на деца.Тая нелепа костенурка,нагла до безбожност,крадла на ток за хиляди левове,нагля и по селата с потопите в Карлово(била на кални бани),помните ли?Това недоразумение безмозъчно изобщо не трябва да припарва до парламента.Махайте я от ркран,хич не щем и да я виждаме лъжкинята нагла!

29

гого

преди 31 минути

ей това се казва фамилия ...хахахахах

28

Анонимен

преди 34 минути

На тази що и давате думата? Що пари изцоца чрез разни неморални фондации, не е истина. Изобщо не и пука за стабилния кабинет на България.

27

Анонимен

преди 1 час

Ще се сменя и вида на индивида . От човек ще се сменя на животно и от животно - в човек. Ще се борим за равни права на животни и хора.

26

Анонимен

преди 1 час

тази не беше ли крала ток

25

Анонимен

преди 1 час

Защо прилича на шимпанзе? Да се направи ДНК тест за доказване от кой вид е.

24

Да напомня:

преди 1 час

Има нещо много симптоматично в това дами с проблемно публично поведение, като Лена Парапетната и Летящата Козила Ерато, заемат позата на морални ментори на своя народ. Неслучайно ги промотират мъже като Киро Детонелъже, Асан Датонекрадеилъже и Мравояда, който нищо не може....Такива ситуации, боя се, се оправят само с тояги...

23

Наблюдател

преди 1 час

Никоя европейска държава освен България нямаше да търпи отявлени мошеници като Бойко и Шиши да ги управляват толкова време

22

хюго капет

преди 2 часа

Плати ли си тока тая старкиня?

21

Анонимен

преди 2 часа

Досадни стават,на всеки му е ясно че ще повторят сглобката с Герб и пеевски.Тия драми сега са само да се залъже електората.После пак ще има мрънкане стил ми ние не искахме в скута на Шиши ама те обстоятелствата такова.

20

Минчо

преди 2 часа

Да гласувам за тая-никога.Искаше да прокара скрит отвратителен закон.Тази е направо за Сливен,а не за НС.

19

Анонимен

преди 2 часа

Тази искаше да прокара скрит закон за смяна на пола на деца. Няма право да се изказва за каквото и да е. Не съм русофил, но смятам, че джендър пропагандата трябва да се наказва със затвор!

18

Анонимен

преди 2 часа

Абе това не е ли Кетящата Козила Ерато, както се подвизава в интернет?? Аз си мислех, че тя е напълно изтрещяла инфлуенсърка, а тя била депутат!! Боже докъде я докарахме! Какви хора да управляват държавата! Изобщо да не се чудим че сме стигнали дъното..

17

Алекс

преди 3 часа

Коя е тази и за какво се бори?

16

Анонимен

преди 3 часа

Александруполис тръгна,а ние си плащаме на Боташ!

15

Анонимна

преди 3 часа

Защо не си е сменила името досега? По-лесно от съставяне на правителство е.

14

ами смешно е

преди 3 часа

тея още си верват че без тях правителство не може да има

13

Анонимен

преди 3 часа

Това нещо на снимката отвлича български деца! Това нещо на снимкта иска да направи децата ни жееендааари! Запомнете го добре и като го видите на улицита бъдете сигурни да изразите мнението си!!!

12

Анонимен

преди 3 часа

Какво означава "Надпартиен, равно отдалечен премиер"? Такъв който не служи на никоя партия? Ами че тогава защо да гласуваме за партии, които предварително ни казват, че няма да свършат основната си работа заради която ги избираме? Да съставят премиер и правителство! Тогава защо народа да не гласува направо за премиер, щом партиите няма да имат нищо общо с него?

11

дедо ви

преди 3 часа

за да има стабилно правителство случайници като пп , дб , клоуните на слаФчу , копейкин , разни независими и подобни не трябва да стъпват в парламента .