Снимка: БГНЕС

Съобразявали сме се 100%. Никога досега не е имало такова сближаване между местните структури и централното ръководство. Почти няма район от тези 31, в който от централата да не сме се съобразили. Това каза за БНР председателят на ПГ на БСП за България Борислав Гуцанов за подредбата на листите на БСП – Обединена левица за парламентарните избори.

Още по темата
"Не знам защо така излезе в публичното пространство, че е пожелано от Сергей Станишев. Видяхме какво е виждането на старозагорската партийна организация. Наталия Киселова е гражданска квота. Народното събрание има неистова нужда от опитен конституционалист", допълни още Гуцанов.

Според Гуцанов, целта е била профилът на бъдещата парламентарна група да включва специалисти от всички области.

Запитан има ли хора на Пеевски в листите Гуцанов призова тези, "които се правят на големи борци срещу г-н Пеевски да обяснят как с него управляваха и с него промениха Конституцията". Според него "малко в повече идва сега да се опитват да пришият БСП".

"Обединението е безалтернативен път и ключ към промяната в България. Винаги съм бил радетел на това обединение. За жалост, не сме успявали да стигнем до онова, което в момента се случва. Трябва да има критична точка, за да може да стане това обединение. Г-жа Нинова е затворена страница. Всеки си има вина за вътрешнопартийните крамоли, но това не можеше да продължава", заяви Гуцанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase