Снимка: БГНЕС
fallback

“Коалицията ни е стабилна, въпреки че имаме своите идеологически различия и виждания относно пътищата. Обединява ни обаче общата цел да направим България най-доброто място за живеене за българите“, каза Андрей Цеков от ПП-ДБ.

“Има разпределение на местата в листите между партиите в коалицията и има съгласие относно принципа на разпределение. Оттук нататък всяка партия издига най-подходящите кандидати“, обясни пред bTV бившият министър на регионалното развитие.

Цеков допълни, че разпадът на ДСП е олицетворение на разпада на една превзета държава.

“Този модел на управление беше наследен от ГЕРБ, прилагаше се устойчиво в продължение на 14 години. Този модел създаде Делян Пеевски като лице на този модел. Сега съществува реален шанс ДПС изобщо да не участва в изборите“, заяви Андрей Цеков.

“Ще водим процес, който да може да излъчи формула за управление. Най-вероятно при тази фрагментирана политическа обстановка първо трябва да се обединим около идеи, а след това около партийно неангажирани личности, които да могат да поемат отговорността на управлението с подкрепата на парламентарно представени партии. Програмата трябва да е ясно ориентирана към двата приоритета – проевропейско позициониране на България и антикорупционна реформа“, посочи още депутатът от ПП-ДБ.

“България на мен ми прилича на една хилядолетна дъбова гора, в която много дълго време са вилнели подпалвачи и бракониери. И след пожара и след сечта обаче винаги избуяват нови фиданки. Надеждата ни е в младите хора и децата ни“, каза още Цеков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 седмица

Кое ДПС?

24

Анонимен

преди 1 седмица

България - "най доброто място за живеене" стига бе просълзих се, какви хора какво нещо?Ейййй пичове със тотално слугуване на големия брат нищо няма да направите по добро за българите!!! Жалко че, толкова пъти гласувах за вас!

23

Анонимен

преди 1 седмица

На кирето-парапета му се иска ДПС,да не участва на изборите ,но щастието,няма да го огрее,на тези избори ДПС,може да бъде на първо място.

fallback