Снимка: Bulgaria ON AIR

“Безспорно ще бъде трудна обществената мобилизация за вота. Хората са уморени, не виждам качествен политически диалог”, заяви общинският съветник от групата на ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

"ГЕРБ-СДС са най-малко виновни за това. Нашата кампания ще бъде изцяло позитивна, както е била винаги и тя ще акцентира върху постигнатото и нека в крайна сметка избирателите сами да видят кой какво може да свърши, кой какво е направил. Нямаме илюзии, че хората четат дълги програми, нека видят направеното", каза д-р Койчев пред Bulgaria ON AIR.

Койчев критикува и настоящото ръководство на Столичния общински съвет, като го обвини в липса на професионализъм и ефективност. Общинският съветник твърди, че само групата на ГЕРБ-СДС в СОС предлага разумни политики и решения, докато другите политически групи не успяват да се справят с управлението на града.

"Няма какво да се заблуждава никой, СОС в момента се движи изцяло от групата на ГЕРБ-СДС. Ако не сме ние, ще настане наистина апокалипсис", категоричен бе събеседникът.

Относно бъдещите парламентарни избори, д-р Койчев подчерта важността на диалога и сътрудничеството с други политически партии, като смята, че единственият начин да се преодолее политическата криза е чрез конструктивни разговори и съвместна работа.

Гледайте видео с целия разговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase