Снимка: БГНЕС
fallback

Централната избирателна комисия (ЦИК) регистрира по време на днешното си заседание „БСП – Обединена Левица“ за участие в предсрочния парламентарен вот на 27 октомври. По време на заседанието, което се предава онлайн,  "за" гласуваха 14 от членовете на комисията.

Заявленията на БСП за регистрация за предстоящия вот предизвикаха спор по време на вчерашното заседание на ЦИК. Причина бе подадено от изпълняващия функциите председател на БСП Атанас Зафиров заявление за оттегляне на заявлението за явяване самостоятелно на партията, внесено от пълномощници на подалата оставка като председател на социалистите Корнелия Нинова. Зафиров е поискал подписката и съпътстващите документи да му бъдат върнати, припомня БТА.

Това се случи след решението на Върховния касационен съд, който заличи Корнелия Нинова като председател и представляващ БСП и вписа като представляващ заместник-председателя, определен за изпълняващ функциите на председател Атанас Зафиров.

Вчера Зафиров дойде в ЦИК, за да регистрира за участие в изборите "БСП - Обединена Левица".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

от бузлуджа

преди 1 седмица

а корни нема ли да каже нещо по въпроса или да чакаме до утре сутрин :)

11

Цвета

преди 1 седмица

Баба ми когато видя, че и Мая е в коалицията и тя се отказа да гласува за БСП.

10

Карачанаков

преди 1 седмица

Обединена левица!!!!! Какво може да обедини Кюстендилска слива тихата спалня на Татяна Дончева, добрият вълк Лупи, агент Енчев,онуй брадатото дето прилича на талибан и т.н.,ами грижата за хората ще Ви кажат те,а дали е така

fallback