Снимка: БГНЕС

Със семейството ми взехме решение да се върнем в България. Разговор за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, тепърва ще трябва да се води, написа в социалните мрежи Радан Кънев от "Демократична България".

"След окончателното преброяване е крайно време да благодаря, от сърце, за подкрепата.

Тези близо 40 000 преференциални гласа, и особено убедителното първо място в София и Варна, ми дават надежда, че в България предизборен разговор за политика и изцяло позитивна кампания са все още възможни и успешни.

А разговор за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, тепърва ще трябва да се води. И в Брюксел, но най-вече - в София, Варна, Павликени и Калояново ...

Затова и със семейството ми взехме решение да се върнем в България (т.е. Борис да учи, а Деница да работи в София, а аз да летя всяка седмица). Така ще мога да прекарвам поне половината от времето си тук, където предстоят тежки месеци или години и тежки решения.

Но за това - по-късно. Сега - още веднъж благодаря на всички, които дадоха гласа си, и особено на тези, които работиха денонощно през последните 6 месеца, за да бъде подобен резултат възможен", посочи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase