Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Очаквам по-голяма избирателна активност. Гласувах, за да не сравнявам София нито с Москва, нито с Троян, гласувах след 4 г. ние да сме горди колко много е прогресирала столицата. За всички млади хора, излезте и гласувайте днес, вашето бъдеще зависи от вашия глас, призова съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

"Баби и дядовци, майки и бащи, не гласувайте с носталгия. Няма малки и големи българи, всички българи са големи и трябва да гласуваме заедно, за да имаме голяма България", добави Петков.

Днес вярвам на софиянци, на нашия град и мисля, че няма вариант, в който софиянци да не изберат бъдещето й на европейска столица. Оценявам, че в края на кампанията Борисов взе правилното решение, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Киртака

преди 6 месеца

Кирле,ти се мериш с Масква??? Петият град в света по стандарт и то според американска класация за скъпотия лукс и глезотийки! Че Киртак ти само сравни тяхното метро с изрисувани станции,чистота и точност с това в София! То все едно да гледаш картина на Пикасо и на рисунките на Красен Кралев! Ти си такова неграмотно парче,че чак ме е срам да се наричаш българин!!

33

Обективен

преди 6 месеца

Кире,ако твоя човек загуби довечера ,дали ще каже като чичо си -" най добре е танковете да дойдат".

32

Анонимен

преди 6 месеца

Това плямпащо недоразумение като тръгне да реди изречения, и трябва изкуствения интелект да разкрие какво точно е искал да каже...

fallback