34

Киртака

преди 7 месеца

Кирле,ти се мериш с Масква??? Петият град в света по стандарт и то според американска класация за скъпотия лукс и глезотийки! Че Киртак ти само сравни тяхното метро с изрисувани станции,чистота и точност с това в София! То все едно да гледаш картина на Пикасо и на рисунките на Красен Кралев! Ти си такова неграмотно парче,че чак ме е срам да се наричаш българин!!

33

Обективен

преди 7 месеца

Кире,ако твоя човек загуби довечера ,дали ще каже като чичо си -" най добре е танковете да дойдат".

32

Анонимен

преди 7 месеца

Това плямпащо недоразумение като тръгне да реди изречения, и трябва изкуствения интелект да разкрие какво точно е искал да каже...

31

Анонимен

преди 7 месеца

Научи ли Конституцията и националните празници на България?

30

Хайдеее,

преди 7 месеца

...и сега взе с Борисов да си прави рекламата! Иначе се е научил да ги реди сладко ,сладко... Като гледам какво направиха с държавата,...тежко им на софиянци!

29

Главанак

преди 7 месеца

А преценяваш ли,че излъга милиони,като се съюзи с точно този,който е взел правилното решение? Не,не преценяваш,няма как да прецениш,независимо дали си завършил Харвард или някое ПТУ! Не преценяваш че тотално уби надеждите на хората,които жадува справедливост! И затова се иска малко,ама съвсем малко усет! Жалко за тези,които ти повярваха! Да изпереш най големия мафиот на Републиката е по голямо престъпление от всички в НК.

28

АгентНаКозяк

преди 7 месеца

Хубаво Асфалт паша е взел "правилното" решение,но по-важно е моето неправилно решение .Марш при Шорош !

27

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е казал Борисов,едва ли е от значение! Аз мисля че Софиянци ще гласуват за личността а не за " партията"!-:) Довечера ще се уверите сами!-:)

26

Анонимен

преди 7 месеца

Ах какъв наглец, повръща ми се от гнусната му физиономия.

25

само да кажа

преди 7 месеца

То , че Борисов взе " правилното " решение е факт , помогнаха му , но какво ще решат този път борисовчетата е друга тема , защото и там нещата вървят на " писна ми "

24

Анонимен

преди 7 месеца

Все пак през комунистическо време столично живтелство се е давало само на най-верните членове на партията и ДС, така че най-логичното е наследниците на тези (пребоядисани като сини да изберат един наследник на ДС и племенник на Петър Младенов. Съвсем в реда на нещата, дет' се вика

23

Анонимен

преди 7 месеца

Чета "Бай ***", гледам новините и Бай Киро Петков и направо се зачудих дали Алеко Константинов не е виждал бъдещето и дали в произведението си не е описвал изборите от 2023?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Мошениците станаха евроатлантици, само и само да си запазят старите схеми на измами. Ако се налагаше, щяхме да ходим 100 пъти на избори, но този вреден за страната "брак" по сметка, не трябваше да се случва!

21

Оп

преди 7 месеца

То е ясно че всичко е за пред камерите после се гушкате

20

Правилното решение

преди 7 месеца

Самоубил ли се е?!?!? Къде е тялото му, покажете ни го?!? :)

19

ЕвроАтлант Прес

преди 7 месеца

Русия тества успешно най-новата си атомна подводница с изстрелване на ракети "Булава"

18

Анонимен

преди 7 месеца

В другата статия мравояда и той некакви пропаганди прави в деня на изборите но то при толкова нарушения на първия тур кой ти гледа мравояда

17

doctor.no

преди 7 месеца

До Анонименможе да се оплачеш на арменския кмет :)

16

Анонимен

преди 7 месеца

Пропагандата в изборния ден е забранена но кой ли взема Киро на сериозно

15

Боби

преди 7 месеца

Машинките лесно се манипулират от този. Той да си гласува. Мошеник.