Снимка: БГНЕС
fallback

Столична избирателна комисия отказа да се подчини на решението на ЦИК за отменяне на машинното гласуване, предаде БНР.

На всички над 1650 секционни избирателни комисии в София ще бъдат предадени и материалите, свързани с машинното гласуване - ролки хартия, пликове за флаш памети, протоколи и други.

Oще по темата
Общинската избирателна комисия е запозната с решението на ЦИК да се отмени гласуването с машини, но смята, че то е непълно и същото подлежи на обжалване, не е влязло в сила и затова не поражда действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

193

СПОКО ГОСПОДА !

преди 6 месеца

По нареждане от Посолството самолетоносача Джералд Форд дислоциран край Израел е поел под пълна пара към Бургас, за да достави спешно 6000 бойни дрона на МВР, с които машините за гласуване да бъдат придвижвани напред-назад, съгласно разпорежданията на българските власти. Посолството е дало указания на последните да твърдят, че ако някой от дроновете експлодира (неосвободен в бързината от боеприпаси), това да се припише на Путин като провокация.

192

Анонимен

преди 6 месеца

Време е да спрем фалшифицирането на изборите като преминем изцяло към гладуване с машини. Това означава нищо да не остане от сегашното гласуване с хартиена бюлетина - отпечатана от машината в секцията или преди това отпечатана в печатница

191

Анонимен

преди 6 месеца

Мафията си държи да фалшифицира изборите, а това става с хартиената бюлетина

fallback