193

СПОКО ГОСПОДА !

преди 7 месеца

По нареждане от Посолството самолетоносача Джералд Форд дислоциран край Израел е поел под пълна пара към Бургас, за да достави спешно 6000 бойни дрона на МВР, с които машините за гласуване да бъдат придвижвани напред-назад, съгласно разпорежданията на българските власти. Посолството е дало указания на последните да твърдят, че ако някой от дроновете експлодира (неосвободен в бързината от боеприпаси), това да се припише на Путин като провокация.

192

Анонимен

преди 7 месеца

Време е да спрем фалшифицирането на изборите като преминем изцяло към гладуване с машини. Това означава нищо да не остане от сегашното гласуване с хартиена бюлетина - отпечатана от машината в секцията или преди това отпечатана в печатница

191

Анонимен

преди 7 месеца

Мафията си държи да фалшифицира изборите, а това става с хартиената бюлетина

190

Анонимен

преди 7 месеца

Искам да гласувам с машини, за да не ми фалшифицират хартиената бюлетина. Тези принтери на бюлетини не са гласуване с машини.

189

Анонимен

преди 7 месеца

Тези принтери не са гласуване с машини. Интересно защо някои непрекъснато лъжат и ни внушават, че гласуваме с машини и има някакви страшни кодове?!

188

Водевил - хит!

преди 7 месеца

ОИК - София отказва... оркестърът свири туш, а в Орландовци погребват българската държавност която се скоропостижно се спомина около изборите.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Това не е гласуване с машини, а принтери. Върнете гласуването с машини, а тази измислица с кодовете си я наврете знаете къде.

186

Анонимен

преди 7 месеца

ОИК ВРЪЩАТЕ МАШИНИТЕ ЗА АЛА БАЛА ,,,,,,мадуровките алабали

185

Алекс

преди 7 месеца

ОИК трябва да изпълнява решенията на ЦИК.Ако не го прави,нарушава закона и МВР трябва да се намеси и да наложи изпълнението му.

184

Чудномие

преди 7 месеца

Какво ли ще стане ако всички гласуват със бюлетина: Не подкрепям никого

183

Анонимен

преди 7 месеца

Все едно шефът да каже направи това,а ти да му кажеш гледай си работата. Ще правя каквото си искам. Тази пародия на държава ни изненадва всеки ден с нови чудеса

182

Анонимен

преди 7 месеца

Терзиев тъкмо се накани да печели с машинации, и сега греда.

181

КироКокорчев

преди 7 месеца

Реториката на тези е : Или избирате нас или викаме танковете.

180

ДемократЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

ДА ПОДАРИМ И машините на Украйна. Може да им помогнат срещу Русия. Стават за мишени на танковете леопард като се програмират да изписват на екраните "Путин". Их какво фърчане на пластмаса, стъкло и чарколяци ще паднееееееее :)))))))))))) По добре на украинците отколкото братята роми да ги добарат, като гледам колко изпотрошени телевизори има около контейнерите за ***! Не ми тича на евроатлантическите ценности.

179

Анонимен

преди 7 месеца

Ами нека си гласуват на машини в София. ЦИК просто няма да отчете тоя вот накрая и всеки който е гласувал на машина, просто ще си е направил една тренировка. Дет се вика не е важно как си гласувал, а кой брои гласовете.

178

Анонимен

преди 7 месеца

Електората на Киро и Асен е 7% затова им трябват машини!

177

Ма София

преди 7 месеца

Да си гласува и със дарт стрелички ако иска, ЦИК няма да признае резултата при прецрояването..

176

Тва ако не е Преврат

преди 7 месеца

Не знам кое е???

175

Айде сега да нидим

преди 7 месеца

МвР София на кой е подчинен! На ОИК София ( общината) или на ЦИК ( държавата)! Ако на ЦИК трябва да откажат да транспортират машините до кварталите на София!

174

Машината не важи

преди 7 месеца

Ами гласувайте си на машини, вотът ви не се зачита и това е, броят се само хартиените бюлетини, разпечатките от машините си ги носете вкъщи за тоалетна хартия :)