Снимка: БГНЕС
fallback

ИТН няма да подкрепи правителство с мандата на ГЕРБ. Това съобщи лидерът на ИТН Слави Трифонов в личния си профил във Facebok.

“Миналата седмица обещах “Има такъв народ” да постъпи отговорно и да подкрепи експертен кабинет, защото пред България има съвсем реални проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Повтарям - експертен кабинет, без партийни лидери. От тогава до днес никой не проведе разговор по същество с “Има такъв народ”. Никой. Не беше проведен нито един разговор. Нито един. Нито за състава на кабинета. Нито за структурата. Нито за експертизата на хората в него. Нищо. Нищичко. Това означава само едно. Че готвеният кабинет с първия мандат не е експертен. Какъв е, аз не знам. Но не е експертен. Ние не сме обещавали и няма да дадем подкрепа по принцип. Затова “Има такъв народ” няма нито да участва, нито да подкрепя кабинет на ГЕРБ с първи мандат. Продължавам да смятам, че страната се нуждае от редовно правителство и продължавам да смятам, че то трябва да е от експерти и да има широка подкрепа. Остават още два мандата. Дано там партиите загърбят своите тясно партийни интереси и да надделее интересът на България”, пише още Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

Анонимен

преди 11 месеца

Чалгара си отмъсти за предателството на ГЕРБ за Македонията.

126

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 11 месеца

на кой му пука за слави?мишка смотана...даде си парите на ружа да му ги пере и сега реве!!!!тожко афринаски вкара у парламенту?и надутия пуяк!!!*** изперкал!!!

125

Анонимен

преди 11 месеца

Славчу се назлъндисва като млада невеста. Иска да го молят, да го увещават, да му предлагат армагани....

fallback