127

Анонимен

преди 11 месеца

Чалгара си отмъсти за предателството на ГЕРБ за Македонията.

126

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 11 месеца

на кой му пука за слави?мишка смотана...даде си парите на ружа да му ги пере и сега реве!!!!тожко афринаски вкара у парламенту?и надутия пуяк!!!*** изперкал!!!

125

Анонимен

преди 11 месеца

Славчу се назлъндисва като млада невеста. Иска да го молят, да го увещават, да му предлагат армагани....

124

Алекс

преди 11 месеца

Доган играе някаква игра и Славчо Чалгарски се върти като пумпал.Днес едно,утре коренно различно.

123

Бай Иван 2

преди 11 месеца

Е каква стана тя сега ? Славяо пак обърна палачинката! Абе тоя човек добре ли е? Не че съм му фен или на герп ,ама става въпрос за правителство на Българипя , а той си играе на тука има тука няма!Абе да не би всичко да е "пунта мара " и да изнудва Боко за още пари?

122

хм

преди 11 месеца

дпс и възраждане мълчат. усещате ли се? но дно не стане.

121

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 119 - за партийната субсидия, че знаеш ли как се поддържа телевизия без рекламодатели в нея и програма, в която главен герой е Ванката Реквизитора?

120

Политкоректен

преди 11 месеца

Както се знае, "Отдел Кадри за властта" изобщо не е в България. Фактически нито НАТО, нито ЕС искат Баце и герб да са в управлението на страната, но те пък излязоха първи на изборите и сега се търси начин това да се поправи някакси. При Промяната е същата работа - разочарование и на изток и на запад. Явно пак избори това лято.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Славчо видя, че заради постъпката си отива в канала, този път завинаги, и като се видя чия патеричка е, сега се опитва да замаже положението, защото се видя, че няма да има кабинет с пъривя мандат, понеже на Тиквича ще му искат имунитета, Марчето гледа като наакано дете майка си и никой не вижда как тази овчедушна *** ще стане премиер...сега се опитва да изплува, ама нейсе, свърши се...каквото и да напише като оправдание, дотук му беше полит.кариерата, сега обратно откъдете изпълзяха...

118

Анонимен

преди 11 месеца

Чалгарят все още не може да зацепи,че марионетките,които ги местят като пионки по дъската на чужди интереси,никой никога не ги пита,нито инфирмира за каквото и да било!Те са там само за да слушкат и изпълняват заповедите на господарите си!

117

Анонимен

преди 11 месеца

Със сел ски из ме кя ри никой не иска да си говори

116

Анонимен

преди 11 месеца

Учиндолската мутра не успя да се разбере с Банкянската мутра за цената.

115

Анонимен

преди 11 месеца

То да говориш с Габриел е същото като да говориш с чатбот.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Учиндолеца - вие колко давате. Тиквунестия - вие колко искате. ОК ще се разберем по средата.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев е напуснал страната, заедно с всичките си доказателства. Борисов този път ще влезе в зандана до живот. Доказателства бол, е ще изядем 2-3 агнета по повода.

112

Кире

преди 11 месеца

Абе не че съм им фен, но гледам вълна от възмущение, че саботирали нещо си и някакво правителство. А както добре знаем Гроб и ДПС бутнаха последното редовно, а от тогава печелят 2 избора и нищо не правят. Само говорят, че някой друг им бил виновен. И не мога да разбера как е възможно тези с 4 процента да са виновни на спечелилия изборите, или пък живея в някаква паралелена система на Слънчевата.

111

Анонимен

преди 11 месеца

В последния момент краварите набутаха в НС Мутрьо Мутрев от село Мутриндол. Бая време се чудеха дали да набутат Мутрьо или *** Янки Кенедито, ама в последния момент решиха това да е Мутрьо. Мислеха си, че Мутрьо и Мутрагеньо di tutti мутрагени по мутренска линия ще намерят общ език и взаимно сътрудничество.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Ако КаскетЯ се е изнизал от страната, нищо чудно бЕйко да е изпаднал в цугцванг. Прави впечатление, че дуписе мълчат. Предполагам, че ще има опити ГЕРБ да се разцепи и едно 20 души да последват "приятел политик-жена".

109

АА

преди 11 месеца

Ама ти не спря да се подиграваш с българския народ.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Ако наистина изберем тази "МЕРКЕЛ" за премиер, това ще е началото на края за България такава, каквато я познаваме. Дали ще остане нещо от България, също е много спорен въпрос.