fallback

След отказа на БСП да подкрепи първия мандат на ГЕРБ, от останалите срещи на партията няма новина.  

Така и не стана ясно дали ДПС и "Има такъв народ" ще дадат подкрепата си.  

Останалите политически сили още нямат конкретно решение дали ще гласуват за кабинет на Мария Габриел - това стана ясно след поредния кръг от срещи.

Решението на БСП дойде часове след срещата им с ГЕРБ.
Oще по темата
От "Движението за права и свободи" все пак обявиха, че виждат в предложението на Мария Габриел "брюкселски кабинет" и са готови дори да предоставят експерти за участие в него.  

"Ние в ДПС имаме самочувствието, че имаме експерти във всички сфери. Ако стигнем до момента да търсим експерти за правителство, ние ще действаме отговорно и с разум", каза лидерът на движението Мустафа Карадайъ.  

От "Има такъв народ" също харесаха офертата за експертен кабинет.  

"Би било по-правилно да има редовно правителство с широка подкрепа, необходимо е съответните министри да са експерти, но много е важно и каква програма ще изпълнява това правителство", коментира Тошко Йорданов.  

Без среща останаха само от "Възраждане" заради голямото разминаване в политиките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ББ

преди 11 месеца

е има вероятност итн...не че има,срещу няколко милиарда да го подкрепят...кгб-дс не са им проблем,рекетираха ПП за три милиарда с брокера им с преврат и обрекоха България на...катарзис който не видяха...направиха услуга на Народа ни!!!

22

Спеца

преди 11 месеца

ГЕРБ потъна !Без БСП не му стигат депутатите!На всичко отгоре от хитрост да смени Гл.Прокурор с ново свое куче Борисов се оля и го чакат огромни неприятности!Вероятно и Слави ще се отдръпне ако има пипе!ДПС обаче са гладни за власт и може да се обърнат към експертно правителство съставено от всички партии при втория или третия мандат!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Само Възраждане! Да живее България!

fallback