23

ББ

преди 11 месеца

е има вероятност итн...не че има,срещу няколко милиарда да го подкрепят...кгб-дс не са им проблем,рекетираха ПП за три милиарда с брокера им с преврат и обрекоха България на...катарзис който не видяха...направиха услуга на Народа ни!!!

22

Спеца

преди 11 месеца

ГЕРБ потъна !Без БСП не му стигат депутатите!На всичко отгоре от хитрост да смени Гл.Прокурор с ново свое куче Борисов се оля и го чакат огромни неприятности!Вероятно и Слави ще се отдръпне ако има пипе!ДПС обаче са гладни за власт и може да се обърнат към експертно правителство съставено от всички партии при втория или третия мандат!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Само Възраждане! Да живее България!

20

Анонимен

преди 11 месеца

ДПС всеки ще подкрепят само да са във властта и да могат хубаво да ни крадят! Не трябва да им се дава шанс!

19

Майко

преди 11 месеца

Никакъв експертен кабинет.те така не можаха камоли ескпертен кабинет ако Европа чуе че в България е съставен експертен капацитет ще ни залостят вратата за Европа тази идея за ескпертен кабинет я даде руският агент Ахмед Доган той и това се мъчи Като копейкин още ли.не.разбрахте ли ве братя българи Русия си има 2 парий вече в България едната е помашката партия ДПС.и другата е Вазраждане за чий *** се вземат и идват тук мда гласуват турците.с Българско гражданство и аз не знам Ах бе братя турци

18

Зозо

преди 11 месеца

Ами 11 от ПП ако не влязат в залата при гласуването пак става. ГЕРБ, ДПС и ИТН са 115 гласа. Трябва от другите да няма в залата 11 души и готово.

17

Зозо

преди 11 месеца

Ся ще гледаме игри на кворума - епизод пореден. Да припомня Станишев го избраха с 64 гласа в залата. Просто трябва 11 от възраждане да не влязат в залата при гласуването.

16

Какво правителство?

преди 11 месеца

Лидерът на най-голямата партия заплашва Главния прокурор.Шефът на следствието и зам.главен прокурор обвинява Гешев,че ще го убие.Закривсй тая държава.

15

Изборите

преди 11 месеца

Ако има избори ГЕРБ ще е извън.парламента помнете Гешев ще им разкате фамилията на тези крадливи гербаджий и глас нямат да могат да купят от ромите защото Гешев ще им диша над тях с ГЕРБ вече прегърна букета за погребението до тука беше с ГЕРБ нито ДПС нито ИТН ще ги подкрепи айде гербаджий лапнахте чушката ще ве пари докато сте живи

14

Зозо

преди 11 месеца

Ще подкрепят я. Общо 115 гласа. От Възраждане като не влезнат в зала при гласуването и работата е готова :))))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 11 месеца

Дайте на ПП да управляват, популизма може да им печели гласове но с него няма да изкарат и 2 месеца управление.

12

Тюркоаз

преди 11 месеца

Естествено, че ще ги подкрепят. ГЕРБ управлява 12 години с ДПС, а чалгарчето е сателит на ДПС. Няма изненади.

11

До13

преди 11 месеца

Дай идея с как и с кого?Гробаджийте поне могат да разчитат на подкрепа от ДПС и евентуално хората на Трифонов,докато ПП са сами?

10

До 8

преди 11 месеца

И защо да се самоубиват ПП като могат да направят правителство СЪС СВОЯ МАНДАТ?!

9

Обективно

преди 11 месеца

И да го подкрепят - НЯМАТ 121 ГЛАСА. ДОТУК СА. Без БСП - не могат!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Вътре в този експертен кабинет трябва да има израелски експерт.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде да се обзаложим,че утре"променкаджийте"и"демократите"ще са готови за прегръдка по така предложеният"експертен"кабинет?Натискът е твърде голям за да продължават да се правят на ощипани моми!Въпреки магарешкият си инат,съдбата на Плешо-Гешо е ясна,томахавките са заровени,той е похарчен,Лойко предава всички около себе си,за да може да отърве кожата!

6

Анонимен

преди 11 месеца

След пресконференциите на двата каскета трябва да си луд за да влезеш в договорки с токсичните гербери.

5

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 11 месеца

Който подкрепи такова правителство няма да участва в следващ Парламент.

4

Бай Ментор

преди 11 месеца

Е как ?Ами тия Слави и Доган са главните *** на Бат Бойко!Ще го подкрепад одма , без задръжки!