Снимка: БГНЕС
fallback

Днес започваме преговори с парламентарно-представените партии, защото не може да се състави математическо мнозинство, заяви проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ в сутрешния блок на БНТ.

Според него тяхната коалиция със СДС е направила много компромиси и отстъпки. Според него те се отнасят към младата политическа сила ПП като с малко дете.

Oще по темата
"Колкото повече време минава, толкова повече нови качества се придобиват, но именно заради депутатите им и принципите, които ни сближават, търсим устойчиво мнозинство",  смята той.

Запитан склонни ли са на още компромиси, той обясни, че има граници и че не може да се правят с принципите и обещанията към избирателите.  

"Няколко пъти вадихме България от кризите, голяма част от бизнеса не фалира - коментира Ангелов. - Но сега народът казва, че с 69 депутати няма как да управляваме, затова смятаме, че най-стабилното мнозинство ще е с втората политическа сила." 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 година

Нямат вече Абсолютно Никакъв Шанс "професоре"! Не знам кой ви е дал "титлата" "професор" но в сегашното си положение,Герб ми прилича на ЕДСВ! Гръмки "обещания" че се "Връщат" в "политиката"!-:) ГЕРБ Приключи с всякакви "политически амбиции" точно преди 2 г и половина! Много вода изтече от тогава! Роди се силна Опозиция,която И в 5 ти парламент,За нищо Няма Пак да ви допусне до властта! -:))) Ще върнете мандата искате Не искате! Честити нови Избори Лятото! Аз Пак Ще гласувам Против ГЕРБ!!!-:)))

25

Анонимен

преди 1 година

Никаква коалиция с ПП,ДБ, нали стана пределно ясно?

24

Анонимен

преди 1 година

Професоре , да беше си присадил малко мозък вместо мокет ! По-добро вложение щеше да е - поне нямаше да плещuш врели -некипели ...

fallback