Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Окончателните резултати от парламентарните избори, проведени на 2 април, трябва да бъдат обявени днес от Централната избирателна комисия. След направените проверки в комисията ще бъдат публикувани и разпределенията на мандатите на отделните партии, които имат достатъчно подкрепа, за да влязат в Народното събрание.

Ще бъдат обявени и получените гласове за всяка от политическите формации, участвали във вота. Кандидатите за народни представители, които са избрани в два многомандатни района, до утре трябва да заявят коя листа ще представляват в парламента.

Шест са политическите формации, които ще заемат места в пленарната зала. А в неделя трябва да станат ясни и имената на всички 240 депутати, припомня БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

ако

преди 1 година

държите на демокрацията-обявете коя партия е купувала гласове и веднага да бъде заличена-НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА ,СТИГА ВЕЧЕ ,ЗАТОВА ХОРАТА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ-САМО МУШЕНГЕНСТВАНЕ

7

Анонимен

преди 1 година

Браво за изчерпателната в информационно отношение статия - след като я прочетох внимателно, знам по-малко отколкото преди това ...

6

Анонимен

преди 1 година

До 5....Абе.....като ги пишеш вярваш ли си? В днешното време РОДНИНИ и близки се изпокараха, че са с кръвна роднинска връзка и не могат да се понасят, та на ЕС и САЩ ще им пука за нас? Толкова ли сте плит...коуми поддръжниците на десните и либерални партии? На всички такива партии, единственото за което им пука е да има безмо..зъчна пап..лач която да гласува за тях и те да си въртят спокойно далаверите с различни еврофондове и обществени поръчки. И докато те трупат милиарди, вие лапате мухите.

fallback