8

ако

преди 1 година

държите на демокрацията-обявете коя партия е купувала гласове и веднага да бъде заличена-НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА ,СТИГА ВЕЧЕ ,ЗАТОВА ХОРАТА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ-САМО МУШЕНГЕНСТВАНЕ

7

Анонимен

преди 1 година

Браво за изчерпателната в информационно отношение статия - след като я прочетох внимателно, знам по-малко отколкото преди това ...

6

Анонимен

преди 1 година

До 5....Абе.....като ги пишеш вярваш ли си? В днешното време РОДНИНИ и близки се изпокараха, че са с кръвна роднинска връзка и не могат да се понасят, та на ЕС и САЩ ще им пука за нас? Толкова ли сте плит...коуми поддръжниците на десните и либерални партии? На всички такива партии, единственото за което им пука е да има безмо..зъчна пап..лач която да гласува за тях и те да си въртят спокойно далаверите с различни еврофондове и обществени поръчки. И докато те трупат милиарди, вие лапате мухите.

5

Анонимен

преди 1 година

Докато "атлантическото" Хвърчилко Клупоушков, *** и Копеяйкин ни бутат към Азия, оправия НЯМА, сиренето ще е по15-18 лв., а децата ни ще омитат нейде-някъде си, облъчени от токсично-болшевишки Прокопиевски дигиталис за чест и слава на тържеството на упадъка и краха на ВСЕКИ джоб и поминък.

4

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков искат да управляват от GOOGLE.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 "Управляващият" - не "управлящите". Клепоушко Путлеров още не е достигнал степента на тоталитарна авторитарност и като амбициозно едноклетъчно диктаторче, още пър...ди гръмко в ЕС, за да ги убеди най-после, че сме хукнали дружно към Азия и на първобитно-общинния строй ТАМ му е мястото, а не в цивилизована Европа.

2

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има какво ще обяви ЦИК, след като управляващите не изразяват волята на народа.

1

Анонимен

преди 1 година

Натъманиха ли ги най-сетне?