Снимка: Facebook
fallback

Гласувах за една различна България с модерна армия, България, член на Шенген и най-после с реформирана прокуратура. Тази България за съжаление е мечта, но тази България не е утопия, тя е постижима. Затова излезте днес и гласувайте, гласувайте машинно, рано и всички днес ще променим страната си.

Това каза, депутатът от "Да, България" Ивайло Мирчев след като даде своя глас.

23 партии и 6 коалиции се борят за гласовете на българските избиратели за изборите за 49-ото НС. Кандидатите за народни представители на предстоящия парламентарен вот са общо 4566. Съотношението мъже към жени е 3 към едно - 3225 са мъжетe, а дамите - 1345. 1035 са кандидатите, чиито имена фигурират в два избирателни района.

Официално началото на изборния ден започва в 7 часа днес, а краят му е в 20 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

така е!!!

преди 1 година

До АнонименВсе едно,примерно,сина на Гьобелс да е депутат в днешна Германия.Ами няма как да тръгнем напред.Само тук от страните от соц лагера ни управляват наследниците на отявлени комунисти и сатропи.Сега на екрана на БНТ е дъщерята на убиеца Буруджиев.И тя професор!Учи децата ни,представяте ли си?Повръща ми се!

10

Анонимен

преди 1 година

Поредния отвратяга по списък ли ще ги карате.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя противняк е син на една от най-големите кимунистически номенклатури на Добрич.Освен това е и голям некадърник.Работеше в софийски фирми за касови апарати.Смени три фирми и навсякъде го уволниха за броени месеци поради некадърност.Сега има куха ай ти фирма и краде нарорни пари през нея чрез мними обществени поручки.

fallback