11

така е!!!

преди 1 година

До АнонименВсе едно,примерно,сина на Гьобелс да е депутат в днешна Германия.Ами няма как да тръгнем напред.Само тук от страните от соц лагера ни управляват наследниците на отявлени комунисти и сатропи.Сега на екрана на БНТ е дъщерята на убиеца Буруджиев.И тя професор!Учи децата ни,представяте ли си?Повръща ми се!

10

Анонимен

преди 1 година

Поредния отвратяга по списък ли ще ги карате.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя противняк е син на една от най-големите кимунистически номенклатури на Добрич.Освен това е и голям некадърник.Работеше в софийски фирми за касови апарати.Смени три фирми и навсякъде го уволниха за броени месеци поради некадърност.Сега има куха ай ти фирма и краде нарорни пари през нея чрез мними обществени поручки.

8

Анонимен

преди 1 година

Различна България - демек България във война?

7

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Ако имаше държава и работещи институции,и Гешефт не млатеше га..щи с нахлупен каскет,този нискочел субект отдавна трябваше да е задържан на излизане от шпионската централа на господарите му от Козяк,и вече да е излежал поне една петилетка от доживитната си присъда.Не знаех,че думата"га..щи" подлежи на цензура.Вероятно това е,защото може да има богато съдържание.

6

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Ако имаше държава и работещи институции,и Гешефт не млатеше *** с нахлупен каскет,този нискочел субект отдавна трябваше да е задържан на излизане от шпионската централа на господарите му от Козяк,и вече да е излежал поне една петилетка от доживитната си присъда.

5

Надя

преди 1 година

Да,да, Толкова различна я направихте България за 2 години,че стана трагична.И няма нужда да те фотографират и да си отваряте лъжливите уста. мошеници.

4

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Този господин щял да ми направи България по различна Вече 3 год виждам ясно какво е различното господине ПРОПАДАНЕ

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя има страаашно ттъпа физиономия,личи му колко му е акъла у главътъ.

2

пияница мистик

преди 1 година

Тия от ПП и ДБ постоянно пропагандират за машинно гласуване, защото държат кодовете. На тях не им ли е по-важно да говорят и убеждават да гласуват за тях, а не да гласуват с машините. Има ли значение ако всичко е чисто и прозрачно с какво гласуваш? Ама май не е

1

Гласувах за

преди 1 година

за да ви няма, Мирчев!