Снимка: БГНЕС
fallback

"Демокрацията е разговор между несъгласни". Това обяви след приключването на изборния ден с коментар във Facebook страницата си съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

По думите му обществото ни е силно разделено и това е сериозен проблем.

Oще по темата
"Освен проблем обаче, това е и възможност да започнем да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е разговор между несъгласни", подчерта Христо Иванов.

"Вотът на гражданите ни казва, за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим този разговор", посочи Христо Иванов.

"Благодаря на всички, които днес дадоха гласа си и не оставиха съдбата на България в ръцете на безразличието. На всички, които преодоляха умората от поредицата избори и гласуваха с гласа на надеждата си за България.

Специална благодарност за сънародниците ни извън страната, които организираха секции, пътуваха, редиха се на опашки и отделиха от времето си, за да бъдат близо до България и да участват в определянето на нейните съдбини в един обективно труден и за нас тук, и за цяла Европа момент", посочи лидерът на ДБ.

"Благодаря за цялата енергия и отдаденост на нашите кандидати и подкрепящите ги местни организации, много от които на практика не са излизали от кампаниен режим през последните две години.

Благодаря на партньорите ни от “Продължаваме промяната”, ДСБ и Зелено движение за усилието да обединим силите си и специално за старанието, което всички в голямата коалиция положихме, да водим една позитивна кампания, без да влизаме в атаки към опонентите си. Радвам се, че показахме как можем да работим в единодействие, като екип, и можем да дадем на избирателите си алтернативата, от която имат нужда. Доказахме, че можем да бъдем пътят към решението, а не част от проблема.

Не мога да не спомена и всички, благодарение на които платформата “Ти броиш” работи и за пореден път пази гласовете на всички българи от изборни измами и манипулации: нашите представители в секционните избирателни комисии, нашите пазители на вота, нашите валидатори, нашия правен щит, оказващ съдействие при всеки подаден сигнал за нередност, но също и екипа програмисти и всички останали невидими, но безценни хора, без които платформата “Ти броиш” не би могла да функционира", посочи още Христо Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Gali86391

преди 1 година

Пореден напън, ама не си в wc-то!

59

Бисер

преди 1 година

Тоя па къде се напъва, като ич го не бива

58

Смятай

преди 1 година

Щом досега не сте се научили, тури му пепел....

fallback