Снимка: БГНЕС
fallback

"Вчера беше крайният срок другите политически партии да предоставят предложенията си за политики, които да разгледаме по план днес". Това заяви пред БНТ Венко Сабрутев от "Продължаваме Промяната" и прогнозира, че изборите видимо предстоят.

Oще по темата
По думите му, се очаква от ГЕРБ да изпратят своите виждания за политики, с цел да се намери общ хоризонт, така че да състави една съвместна програмна декларация, която да се внесе в Народното събрание и на база на нея да се прецени дали може да се направи правителство на малцинството, заедно с партньорите от "Демократична България".

"Не водим непублични срещи, не сме правили срещи, които са извън този обхват, който медиите знаят", категоричен бе той

По думите му вече има потвърждение от "Демократична България", от "Български възход" и от БСП за участие в предстоящите днес разговори.

Важно е да се уточни какви реформи ще се правят и как ще се изпълнят, допълни Венко Сабрутев и поясни, че трябва да се изготвят конкретни законопроекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

ББ

преди 1 година

Бъларите сме непредвидими,да не срамим предците си,излезте и гласувайте как искате да живеете,да строй боко с парите ви руски потоци...или децата ви да имат работа у дома,да ограбва боко и пеевски ктб и вие да платите масрафа,да подари боко на шефа си,колега от кгб...тец вАРНА,строен да работи за вашето топло,с 50 лв платени ви от пеевски,ограбени от животите ви,с служби на минимални осигурени ви от дпс-гроб,ви превръщат в роби...децата ви ще ви презират заради слабостта и..предавате децата си !

20

Анонимен

преди 1 година

И кой ще гласува на четвътртите избори? Баламите свършиха, лидерите на партии да си стягат твърдия електорат,ромите и агите.

19

баба мара

преди 1 година

защо не върнахте веднага мандата само се губи време с парапета и асен не ставакакто се появихте така изчезваите избори до дупка докато случим на хора

fallback