21

ББ

преди 1 година

Бъларите сме непредвидими,да не срамим предците си,излезте и гласувайте как искате да живеете,да строй боко с парите ви руски потоци...или децата ви да имат работа у дома,да ограбва боко и пеевски ктб и вие да платите масрафа,да подари боко на шефа си,колега от кгб...тец вАРНА,строен да работи за вашето топло,с 50 лв платени ви от пеевски,ограбени от животите ви,с служби на минимални осигурени ви от дпс-гроб,ви превръщат в роби...децата ви ще ви презират заради слабостта и..предавате децата си !

20

Анонимен

преди 1 година

И кой ще гласува на четвътртите избори? Баламите свършиха, лидерите на партии да си стягат твърдия електорат,ромите и агите.

19

баба мара

преди 1 година

защо не върнахте веднага мандата само се губи време с парапета и асен не ставакакто се появихте така изчезваите избори до дупка докато случим на хора

18

Анонимен

преди 1 година

Вие, депутатите, не се разбрахте помежду си за кабинет, а искате ние да гласуваме отново пак за вас и вие отново да влезете в НС. Ще се наложи вие и твърдите ви електорати да гласувате за себе си. Нямаме никакво желание да ни правите пореден път на маймуни. Свършиха баламите.

17

ББ

преди 1 година

ако пп намерят"общи" с герб си е предателство,гроб са обслужващи дпс,дпс си е агентурна на путин прикрита зад"етноса",това си е мимикрия по руски,съглашения с дпс си е съучастие в геноцида на путин,гроб са обслужващ персонал,дпс ги извади на първи план,дпс обичат "сянката",обичат тъмното,гроб обслужва грабежите на дпс и пеевски дава проценти на бочко,ктб е доказателството,росенец също,защо не говорите за росенец,руското пристанище на територията на Европеийска България?дпс са путин!

16

До Майора

преди 1 година

Шиши плаща ли още, нещо и там не вървят нещата. Скоро ще се смени властта и всичко ще се нареди, а затворите ще се понапълнят.

15

Анонимен

преди 1 година

Това беше ясно, никой не иска да управлява в криза, пък камо ли да прави реформи. После цената е голяма, защото българина не разбира.

14

полковник Стоянов

преди 1 година

Без расова сегрегация и апартейд към няколко небългарски групи вегетиращи в България и без премахване на антибългарски партии и сдружения, България загива!!!

13

Упсььь...

преди 1 година

И ти ли Бруте...аман от ШАРЛАТАНИ !!!

12

Ехоо, събудете се

преди 1 година

Тези хора са крайно объркани и неадекватни. Като предстоят защо говорите за някакви програмни декларации? Защо не връщате папката? 50 човека сте, плюс ристевите 20 = 70. Липсват ви 51 за мнозинство!! По Коледа ли ще ги търгувате? И докога ще харчим милиони за избори на тази криза?? За кой пореден път разнасяме машини из Анадола и по целия свят. Станахме за смях. Иначе много загрижени за народа?

11

Майора

преди 1 година

Късно е чадо мандалото лопна , Сабрутев! Не може хора тотално провалили се и довели до фалит страната, да искат отново власт! Още повече за изтеклите от вчера чатове между Лалин , Кирчо , Лорер и Божков , за което вие упорито мълчите!Още повече че сте подкрепени от олигарсите начело с Прокопиев , а Денков е от кръга "Капитал"!

10

ПРОМЯНАТА 2020-2022

преди 1 година

ВИДИМО ПРОВАЛИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ.......

9

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани не ни трябват.

8

Анонимен

преди 1 година

политици, драги кандидати за народната софра, не се кандидатирайте, ако: като шеф във ВВС сте си назначил любовницата на две места и сте й дали жилище на държавна издръжка; ако пиян сте се били на улицата и сте заплашвали съссмърт съсед, като Радослав Гайдарски; ако не сте си решили въпроса с двойното гражданство/Киро/; ако сте обрали бизнес партньора си/Кокорчо/; ако сте малтретирали котката и съседа/Крум Зарков/, ако сте излъгали за научна степен.

7

Анонимен

преди 1 година

А вие, драги и не толкова, журналисти и псевдо такива, не ставайте такива, ако нямате нужните качества за тази професия. Останете си при предишните занимания, вместо да мълчите оглушително, когато политици и магистрати прикриват престъпленията си. Когато за също такива, като техните закононарушения, обикновените хора биват съдени, но те, не.

6

Анонимен

преди 1 година

Подкрепяхме ВИ,но видяхме,че сте едни службагонци и шарлатани вече няма подкрепа.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако дойдат избори. Драги г.президент, драги политици, драги кандидати за народната софра, не се кандидатирайте, ако: като шеф във ВВС сте си назначил любовницата на две места и сте й дали жилище на държавна издръжка; ако пиян сте се били на улицата и сте заплашвали със смърт съсед, като Радослав Гайдарски; ако не сте си решили въпроса с двойното гражданство/Киро/; ако сте обрали бизнес партньора си/Кокорчо/; ако сте малтретирали котката и съседа/Крум Зарков/, ако сте излъгали за научна степен.

4

Демократ

преди 1 година

Подкрепяхме ВИ,но видяхме,че сте едни службагонци и шарлатани вече няма подкрепа.

3

Гунчо

преди 1 година

До АнонименКогато залагаш на куц кон,така се случва.

2

Анонимен

преди 1 година

Най-видимо е, че продължаваме пропадането ще отидат в трета глуха.