Снимка: БГНЕС
fallback

"Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува - независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия". Това написа във "Фейсбук" кандидат-депутатът от"Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

По думите му на всеки шест човека, гласували на миналите избори за "Продължаваме промяната" - петима са го направили отново. "След най-тежката от последните 25 години - с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа - тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви", повтори той.

Той не пропусна да се заяде с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който този път събра повече гласове за партията си, но отново изгуби битката за преференции с Хазарта.

"На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб", написа рапърът.

Oще по темата
"Нещо лично към всички онези, които цяла година казват "мястото ти не е там", "пей си песните" и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, "наркоман ", "боклук" и други ласкави определения - огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново", добави Хазарта.

"Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа", написа още той, намеквайки за резултата на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина - хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там", категоричен е Хазарта.

В края на поста си той се обръща към социологическите агенции, с които имаше спор по време на кампанията:

"Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и "Възраждане", а на "Продължаваме промяната" отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Анонимен

преди 1 година

Ицо е добре да си остане в музикалният бизнес, защото той няма качества за представител в народното събрание. По всичко личи, че е куха манерка за политиката и няма конструктивни предложения, а само хули и показва средни пръсти. А такива личности само затъваме в калта .

154

Анонимен

преди 1 година

С теб сме, Ице

153

ана лизатор

преди 1 година

навсякъде по градовете е пълно с подрастващи наркоманчета имащи право да гласуват от вторник.Именно това са избирателите на тези смешници в по голяма степен. То не е много за гордост това.

fallback