155

Анонимен

преди 1 година

Ицо е добре да си остане в музикалният бизнес, защото той няма качества за представител в народното събрание. По всичко личи, че е куха манерка за политиката и няма конструктивни предложения, а само хули и показва средни пръсти. А такива личности само затъваме в калта .

154

Анонимен

преди 1 година

С теб сме, Ице

153

ана лизатор

преди 1 година

навсякъде по градовете е пълно с подрастващи наркоманчета имащи право да гласуват от вторник.Именно това са избирателите на тези смешници в по голяма степен. То не е много за гордост това.

152

Кирче Петрески

преди 1 година

Ристе Хазартовски да си пее рапа, за деуго не става. Онези ПаПагали го дожавиха в партията, за да привлекат известна доза *** вот покрай него.

151

Емо

преди 1 година

Ицето, ако беше в някой друг европейски парламент нямаше да показва средни пръсти.Ама в България моооже....

150

Анонимен

преди 1 година

христо гръмни се в главата

149

ууу

преди 1 година

стойка на селски хитрец ритащ тикви

148

Undefined

преди 1 година

Каква работа свърши точно ти, бе, момче младо беззъбо? Раздаде си заплатата, ОК, но това не е част от работата ти. Друго?

147

Богомил

преди 1 година

Не виждам смисъл от преференции, когато считам листата за безспорна, особено когато първи е лидерът на една партияБезсмислено е! В този смисъл броят на преференциите не носи важна информация, защото гласуването за една партия означава, че се гласува и за лидера й. Друг е въпросът, ако в листата отсъстват изявените партийни авторитети. Изборите не са състезание за преференции. Очаквах по смислено поведение от ИцоЛъгал съм се!

146

Ямболски цървул

преди 1 година

Един не нужен остатък(смет) ...се заял с друг такъв.

145

Анонимен

преди 1 година

Браво Ицо..

144

az

преди 1 година

До АнонименВажно е да се дават преференции - когато има за кого! Дори да е на първо място в листата! Не, защото има риск да не влезе! А за да се покаже тежестта на човека! Да се покаже колко човека му се доверяват! За да знаят останалите му съпартиици каква подкрепа има този човек сред избирателите.

143

Анонимен

преди 1 година

Я някой да ми обясни кои са тези гласуващи `членове на менса` които слагат преференция за човек ,който е вече първи в листата на партията ? Точно се чудех кой наистина гласува за ПП, но нешата се избистрят :)

142

Присмял се

преди 1 година

мишока на слона,че не може да копая малки дупки за лилипути като него и че няма среден пръст на предните си крака.

141

az

преди 1 година

До Избирател Аз, всъщност, харесвам въпросния Ицо. Но имам въпрос към него: когато след два-три месеца Бойко ви бие отново - с какво ще се заядеш?! Иначе казано - много е тъпо и досадно да слушаме как хора, уж интелигентни, уж с добро образование, само се заяждат! За това ли, според вас, сме ви избрали?! Да се заяждате помежду си?!

140

Избирател

преди 1 година

Хммм, наглостта чалгарска и наркоманска е безкрайна ! Овчият български суверен гласува за всякакъв *** да го представлява. Е, заслужава си и *** като тоя Хазарт да го представляват! Все пак винаги сме били бедни и глупави.

139

Браво

преди 1 година

Браво,Ице.Себелюбивия ББ да го и наглия .....!

138

Ммм да

преди 1 година

Колко сме деградирали,в столицата на държава от ЕС,да избираме явен наркоман,циничен,арогантен,който е пример за голяма група млади хора.

137

Бай Кольо

преди 1 година

Господа "политици",чухте ли речта на Джорджиа Мелони ,която спечели изборите в Италия?За просперитета на страната и народа,"трябва да изтъкваме,не онова което ни разделя,а онова което ни обединява",към всички партии в Италия.Така действат умните политици,Глупавите само чертаят червени линии и нищо полезно не вършат.

136

анонимен

преди 1 година

Дребнав, злобен комплексар е този тип. Нищо не представлява от себе си, а има самочувствие до небето. Само за селфито му със среден пръст трябваше да го изгонят от парламента и никога повече да няма право да стъпва там.