Снимка: БГНЕС
fallback

"Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ”. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в първия си коментар, след като бюлетините бяха преброени на 100%.

Битката между него и "Български възход" на Стефан Янев бе особено ожесточена, като ту ИТН влизаше в парламента, ту "Български възход". В крайна сметка партията на Трифонов не си осигури място в НС, докато тази на Янев успя да премине бариерата от 4%

Oще по темата
Ето какво написа още Слави Трифонов:

"Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери.

Доверието е безценен подарък.

Важен подарък.

Най-важният подарък.

На всички, които гласуваха за “Има такъв народ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги.  Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте.

Благодаря ви за вашето доверие.

Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично.

Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ”.

Благодаря ви! Вие сте истински воини!

И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Мнение

преди 1 година

До 142 Анонимника. Не обиждай възраствите хора. Майка ми е на 78 години и всеки път гласува с машина без проблем. Ако някой не може да гласува с машина, то не е от възрастта, а от неадекватния му мозък или има деменцшя, или е неграмотен или пиян. И в трите случоя няма право да гласува.

128

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов не вдяна в дебелата си глава възрастните българи не могат да се справят с машиното гласуване Слави Тошко Йорданов също са виновни за това ще вкараха България в криза и ги наказахме българския народ прощава два пъти на третия път наказваме жестоко.За съжаление с наглото си поведение Слави Трифонов и компания не искат да си научат урока които ние българите им дадохме на изборите и това си е.

127

Анонимен

преди 1 година

Славчо , какво направи ти бе, докара гласове на ДПС от Турция .... Нищо друго!!! *** ли на Доган....

fallback