129

Мнение

преди 1 година

До 142 Анонимника. Не обиждай възраствите хора. Майка ми е на 78 години и всеки път гласува с машина без проблем. Ако някой не може да гласува с машина, то не е от възрастта, а от неадекватния му мозък или има деменцшя, или е неграмотен или пиян. И в трите случоя няма право да гласува.

128

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов не вдяна в дебелата си глава възрастните българи не могат да се справят с машиното гласуване Слави Тошко Йорданов също са виновни за това ще вкараха България в криза и ги наказахме българския народ прощава два пъти на третия път наказваме жестоко.За съжаление с наглото си поведение Слави Трифонов и компания не искат да си научат урока които ние българите им дадохме на изборите и това си е.

127

Анонимен

преди 1 година

Славчо , какво направи ти бе, докара гласове на ДПС от Турция .... Нищо друго!!! *** ли на Доган....

126

Анонимен

преди 1 година

Референдум предстои?

125

Васко

преди 1 година

Така е Славчо , предстои ти да смениш джипа с инвалидна количка

124

Сценаристът

преди 1 година

Славуца, всичко свърши за теб! Остана без национален ефир, остана с куха партия без последователи, без депутати и вече няма кой да ти подаде дори чаша вода (камо ли нещо друго)! И всичко това, ти сам си го направи!

123

Аз

преди 1 година

Славчо , я кажи защо се скарахте с Боци.... ?! Заради градинката горе , срещу Японеца , нали ?

122

българин

преди 1 година

Я , тоя умрелия на дивана се събуди ?! Какво предстои тепърва , бе , чалгар ??

121

Анонимен

преди 1 година

До пасарелаЧовече,точно тази песен най не му се отдаваше да пее...ама де ли буташе да доказва вокални способности.

120

Анонимен

преди 1 година

Този е за еврото,Нато,Ес и Америка.Този е против Русия която ни освободи.Този мълча като *** когато убиваха дечица в Донбас.Айде сиктир бе,жалко подобие на българин

119

Анонимен

преди 1 година

Славчо тая работа от дивана не става. И Бай *** го знае!

118

Анонимен

преди 1 година

След като вече ти олекна, кажи си най-накрая за градинката, заради която се скара с Борисов. И не ни будалкай , че няма такова нещо!

117

пасарела

преди 1 година

Видя се , че тая работа просто не е за тебе , това не като да пееш Йвано , Йованке , а трябва да мислиш за народа !! Тая работа не я разбрахте с уш "политика " Йорданов и логично напълнихте ***;;те , но поне имате пари и си правите експирименти !! Такива шмекери не иска народа и резултата е налице !!

116

Анонимен

преди 1 година

То на Слави дори пеенето не му се отдаваше преди да се захване с политика.

115

до 121

преди 1 година

До Анонимен Прав си баце. Да направиш никому неизвестната си телевизийка платена, говори за:- Тежка форма на грандомания- Тотална маркетингова некомпетентност

114

Анонимен

преди 1 година

Управлението не е шоу всички го разбраха и ти си аут завинаги защото пропусна няколко възможности

113

Slavikaputi

преди 1 година

Слави и неговия пророк тошко отиват на бунището на политиката. След като слави обслужи мафията ще си прибере честно заработените милиони и ще отиде да играе табла със своите сценаристи в своята телевизия. Има пари за заплати, има пари и да си направи телевизията безплатна. А всички, които гласуваха за него ще духат супата. И ние покрай тях.

112

Колю

преди 1 година

Изчегъртващите ги изчегъртаха... най-накрая! България, бавно но сигурно, се отървава от вредителите. Първи бяха "Изправете се мутри". Следващите са "***".

111

П.К.

преди 1 година

Само заради най-важното, което направи Учиндолски, а именно, че ТОЙ ЕДИНСТВЕН С НЕГОВИТЕ ХОРА, успяха да изхвърлят лъж-ците и крад- ците, заслужава да бъде уважаван.

110

ПроСоТо

преди 1 година

тоя до кога и жъ го подмятат в "општественото пространство" ?!..За некрофили ни нарочихте,ей!!!!