Снимка: БГНЕС
fallback

"Съдбата на моята страна се решава от хората, които не гласуват, злощастно е, не трябва да е така и това е идеята на тези срещи", каза Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

Музикантът и кандидат за депутат се срещна със симпатизанти на "Продължаваме Промяната" в Благоевград.

По думите му голяма част от водената от партиите кампания цели да откаже хората да гласуват, но с гласа си могат те да донесат промяна, предава БТА.

Петров разказа за срещите си с деца от центрове за настаняване от семеен тип. След тези срещи се запознава подробно с проблемите, свързани с осиновяване и размерът на издръжката, и посочи, че възнамерява да инициира промени в Семейния кодекс. В България има неща, които не са, както трябва да бъдат, каза още Христо Петров.

"Държава не е бедна, а е много крадена, каза пред журналисти водачът на листата на "Продължаваме Промяната" в Благоевград Андрей Гюров. Показахме, че можем да се справим с кризи, искаме да продължим работата си", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Нео

преди 1 година

... и които не знаят какво дирят в управлението на държавата!

116

Бай Дрън

преди 1 година

Колкото и да се опитваме да обясним, как трябвало да има големи инвестиции, голямо производство...истината е, че парите са в играта, когато попаднат в бедните. Те не си пълнят банковите сметки, а веднага ги завъртат. Затова има логика да се дадат пари на бедните, които да ги завъртят.Богатия просто ще ги открадне, ще ги внесе в някоя банка и което е по-лошо, това може да е чужда банка незнайно на кой остров.

115

Бай Дрън

преди 1 година

Една кражба става проблем в България, единствено ако парите се изнесат навън. Ако останат в България, все тая, ще се завъртят пак.Проблемът обаче е, че се краде на едро и парите или не влизат изобщо в България или се изнасят в чужди банки.

fallback