117

Нео

преди 1 година

... и които не знаят какво дирят в управлението на държавата!

116

Бай Дрън

преди 1 година

Колкото и да се опитваме да обясним, как трябвало да има големи инвестиции, голямо производство...истината е, че парите са в играта, когато попаднат в бедните. Те не си пълнят банковите сметки, а веднага ги завъртат. Затова има логика да се дадат пари на бедните, които да ги завъртят.Богатия просто ще ги открадне, ще ги внесе в някоя банка и което е по-лошо, това може да е чужда банка незнайно на кой остров.

115

Бай Дрън

преди 1 година

Една кражба става проблем в България, единствено ако парите се изнесат навън. Ако останат в България, все тая, ще се завъртят пак.Проблемът обаче е, че се краде на едро и парите или не влизат изобщо в България или се изнасят в чужди банки.

114

ББ

преди 1 година

хаха ще бъда излъган...е аргумента...ами от 30 години гласувате за дпс герб братлета,те ви лъжат и грабят вие пак за тях...срещу 20-50 лева ограбени от вас разбира се,Свободни хора сте щом 20-ка ти е по-важен от Свободата...ок!!!превръщат Народа ни в ...резил е вече!!!

113

Гого

преди 1 година

Гласувах за първи и последен път през 2001. Не желая повече да се чувствам виновен заради моя избор и от тогава отказвам категорично да бъда част от този фарс. Подобно не гледам и не се интересувам от футбол, всякакви тв реалити и съвременна музика, защото не белая да подкрепям празноглавци. Ицо за моя живот не зависи от вас, а в Държавата нямам вяра.

112

Тошо

преди 1 година

Резултатите от доброто образование, култура и интелект ще доведат Ицо до :Съдбата ни се управлява от хора, които гласуват!

111

Въпрос

преди 1 година

Господин Петров, употребявали ли сте наркотици

110

Вангелчо

преди 1 година

И Аз ще гласувам , но знам ,че ще бъда излъган :)

109

Анонимен

преди 1 година

И отговорът е: Защото ни писна от лъжци вече 30 години

108

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е : ЗАЩО хората не искат да гласуват?

107

Joko

преди 1 година

Ицко, чорапе мой, за кого да гласуват хората ? кандидат депутатите са същите преяли "политици" , за които има значение само тяхното облагодетелствува. Опитаха да ни наложат някакви случайници дошли от никъде с опит на продавачи от махленска сергия. Е, ос раха се тотално ! А ти лично с какво парадираш, че дваш и акъл ?

106

илюминат - ренегат

преди 1 година

Избирателната активност ще е под 50 процента,да не кажа под 40! Което прави "изборите" не състояли се! Друг е въпросът,че си се самоназначават. То и затова и им е краткотрайно съществуването.Не кадърни синове на системата - учи майка,че да не работиш!

105

Аноним

преди 1 година

114 напротив точно такива като този уличен певец ни е окрал алчен за лесни пари лесна слава да си пробива просташките песни на такива като теб шарани краде но по друг начин 114 хазарт освен да показва среден пръст какво направи за държавата Нищо нищо нищо такива като хазарта улични певци ли ще работят за държавата ПОЗОР падение ПОЗОР имало и шарани още в тази разрушена държава заслужавате си положението шарани

104

Г-н депутата гледа

преди 1 година

девствено, естествено Ицо не шмърка нищо еФтинооо...

103

Анонимен

преди 1 година

До 113 Може би защото единствено Ицо Хазарта не ви е окрал! А на против, дори парите си като депутат , дарява ! Ама българина е свикнал да плюе по всичко!

102

Анонимен

преди 1 година

Защо обръщаме внимание на Ицо Захарта?

101

Анонимен

преди 1 година

Докато се появи човек за когото да гласувате , децата ви ще пораснат и ще избягат в чужбина ! Кой знае може пък , ако се напънете поне да отидите и да натисните квадратчето НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО ! Така ако го направите, гласът ви няма да бъде отчетен за никоя партия !Ама ви мързи ! И оправдавате мързела си с това че няма за кого да гласувате!

100

Ралица

преди 1 година

ТОЗИ ХАЗАРТ НАГЭЛ БЕЗСРАМЕН АЛЧЕН ЛЪЖЕ ШАЙКАТА ПЪПЪ ХАЗАРТ СРУТИ БЪЛГАРИЯ УЛИЧЕН ПЕВЕЦ ТРЪГНАЛ ДА МАНИПУЛИРА ПОТРЕС БЕЗДЕЛНИК НА БАНИЦАТА ЗАТВОР ЗА ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ

99

Анонимен

преди 1 година

Лично познавам този който е първи в листите ви - Иван Христанов от Плевен и мога да ти кажа, че за нищо не става. Още баща му помня, известен бохемо-скотски алкохолик, бивш дознател...

98

Анонимен

преди 1 година

Точно!Обаче причината е, че лицата които се напъват да управляват, не стават, за да гласуваш за тях.